1. Име:Мария
2. Рождена дата и година, зодия:7.11.1996,скорпион
3. Град:Пловдив
4. Брат или сестра:Полу-Сестра
5. Защо избра този ник: Съвсем случайно хрумване.А possession е любимата ми английска дума *засега предполагам*
6. Обичаш:Romione,сладолед,филми,книги, лигавенето, Парамор...
7. Мразиш: лъжите, лицемерието, идиотите *за нещастие все повече около мен*, потребители нямащи си какво да правят и тръгнали да пишат във всяка тема в раздела *нищо лично, за мен това е досадно и тъпо*...
8. Страхуваш се от:Височини, от самотата
9. Опиши себе си, както намериш за добре: (ще ви помоля за по-дълги и смилени описания,по отношение на вашия характер и други)
Странна особа. Аз съм материалистка. Егоист. Винаги мисля първо за себе си *егоестично...*, не съм скромна и винаги съм се поставяла много над другите *винаги съм намирала себе си като най-добрата* и винаги съм искала да бъда първа. Лигла съм. Да. Рева за щяло и нещяло, но това е защото не съм силна особа - винаги съм приемала, че трябва да имам всичко което поискам *и още го мисля, за съжаление*. Винаги съм си казвала, че аз не съм за тази мизерлива държава *не съм патриотка, да*, избрана съм за нещо велико или както си мисля: "забога, та аз съм chosen one!".
Недостатъците ми са много, откъдето и да го погледнеш съм един... недостатък
Любими неща:
1. Актьор/актриса/филм:Rupert Grint,Rob Pattison,Emma Watson,Kristen Stewart,Harry Potter,Twilight
2. Певец/певица/група/:-,Avril Lavigne,Kelly Clarkson,Paramore
3. Книга/автор:Harry Potter,Twilight,Джоан Роулинг,Стефани Майър и може би Пейо Яворов,ако го броим
4. Компютърна игра:The Sims,Фараон
5. TV предаване:Господари на Ефира и Пълна Лудница,също и My Super Sweet Sixteen
6. Цвят:Черно и Лилаво
7. Животно:Сова
8.Занимание:Сърфиране из нета,излизане,пеене,снимане,танцуване,четене,вманиачаване...
9.Снимка: (по желание)-