Жалко..Много,ама МНОГО жалко.. :sad :sad :sad btw,не съм на себе си!!Ще се изям от яд!!! Сега търся филмчета с Келан и намерих два-единият е трилър,ужаси,а другият-няма субтитри.Не е ли СТРАХОТНО??? Ще взема да се изям. :sad :@: ЕДИТ:Намерих си субтитри.СУПЕР!! Хаха,който търси-намира. :finger :P
ЕДИТ:Филма е ПЕРФЕКТЕН!!!И Келан се справи блестящо,разбира се.
Хора, заминавам. :sad Ще ми липсвате! Ще се върна до края на седмицата, АМА НЕ МОГА БЕЗ ВАС! :tears: Не пишете много мнения, че като админ , ще трябва да ви настигам! Обичам ви, Тони
Е,изпуснала съм го ;@ По темата за Келън и Ашли-just friends. Аз някъде бях чела,че Джаксън и Ашли са гаджета,дори гледах клипче,в което той я целува :(inlove):
Епа аз пък имам един късмет... намерих си 2 Adventureland-a, ама и двата не тръгват. Стискайте палци този, който тегля сега, да тръгне. Искам да го гледам, бе.. искам!
Не знам. И аз отдавна го диря, но без успех. Може да е нещо, както с The Cake Eaters /който без субтитри е много трудeн за гледане. от личен опит знам./ - да е сниман и просто да се чака удобния момент за премиерата на DVDто, независимо колко време трябва да е минало.. ама знам ли, това са само разни разсъждения.
А до '~'-то... обожавам го тоа знак, напоследък къде ли не го слагам..