Хех, Тейлър - определено, но Блейк..тази рокля или каквото е там изобщо не й отива..и според мен има други, които се обличат доста по - добре.Това, че е слаба, руса и висока не я прави най - красива :dry
Американската певица и актриса Хилъри Дъф (21) ще се присъедини към екипа на хитовия сериал "Клюкарката" за няколко епизода.Дъф няма да играе себе си, но и няма да влезе в коренно различно от своето амплоа, 21 - годишната красавица ще играе ролята на Оливия Бърк, известна филмова звезда, която иска да вкуси "нормалния" колежански живот и избира университета Ню Йорк, където ще се срещне с Блеър (Лейтън Мийстър), Дан (Пен Баджли) и Ванеса (Джесика Зор).И това не е всичко - Оливия ще дели стая с Ванеса!Дали ще станат приятелки, как ще реагира Блеър и чие колежанско око ще привлече новодошлата грация - предстои да видим.
Това ще е в трети сезон, затова по - добре гледай първо 1ви и 2ри Иначе и аз се радвам, че ще участва, макар че не смятам, че това е точният сериал за нея :goodgrief
001.Чък ще става гей?!?! Чък бил забелязан да хвърля погледи на мъж! От The CW uздават, че вероятно ще се снима епизод, в който Чък Бас ще целуне мъж.Но това няма да бъде Чейс Кроуфорд, а Нийл Бледсю (Neal Bledsoe - играе в CSI:NY) Той е гост звезда в шести епизод и играе Джош Елис. Засега разполагам с тази информация. 002.Сезон трети, стилът на Серина
Лейди ГаГа в Gossip Girl Блеър Уолдорф използва връзките си, за да покани Лейди ГаГа на частното си парти в предстоящ епизод на сериала, който излиза на 16 Ноември.Списание "People" е било на снимачната площадка, докато певицата е изпълнявала новия си сингъл "Bad Romance".ГаГа заявила, че малката й сестра е най - големия фен на Gossip Girl. И туй е. източник: youknowyouloveme.org превод: greenworld_
Тейлър Момсен не иска да я сравняват с Линдзи Лоън 16-годишната актриса Тейлър Момсен, която се прочу от сериала „Клюкарката”, разкри в интервю за тийн списание, че не иска да я мислят за поредната купонджийка.
Причината медиите да я свързват с този тип момичета е визията на блондинката. Тя предпочита гръндж стила, тежкия очен грим и многото аксесоари.
„Вече имам лоша репутация, защото хората ме сравняват с Линдзи Лоън”, споделя тийнейджърката. „Не искам да говоря гадни неща за Линдзи, защото тя е много мила, но аз изобщо не съм като нея. Аз не излизам вечер по заведенията и нямам никакво желание хората да ме възприемат като поредната холивудска купонджийка. Освен това съм човек единак и често седя сама. Така е било през целия ми живот.”
Въпреки че медиите определят Тейлър Момсен като новата Линдзи Лоън, „клюкарката” няма никакво намерение да променя визията си, за да се хареса на критиците. Дори напротив, тя е решила, че ако може ще се облича по начина, по който го прави в момента, до 80-годишната си възраст.
Другият проблем, който много изнервял младата актриса, е, че заради крехката й възраст никой не я приемал достатъчно сериозно. „Хората смятат, че повечето 16-годишни не знаят с какво искат да се занимават. Аз обаче знам как желая да се развие животът ми още от 2-годишна”, заявила без колебание блондинката.
Още от малка нейната мечта била освен да се снима във филми, да се изявява и на сцената като певица. В момента Тейлър Момсен гради музикална кариера и се надява да преуспее и в това амплоа.
Звездата от сериала "Клюкарката" Тейлър Момсен взе участие в представянето на новия парфюм на компанията Victoria's Secret, който ще се нарича "Love Rocks".
"Love Rocks" е продължение на линията парфюми, стартирала през 2007 г. с аромата "Sexy Little Things". Ароматът е наситен с цветно-плодови нотки бергамот, малинов шербет, цветове на сандалово дърво, жасмин, нектар от праскови, мускус и ванилия. На самата презентация журналистите се поинтересуваха дали Тейлър Момсен възнамерява да участва в благотворителни акции в помощ на пострадалите от земетресението в Хаити, на което тя отговори: "За момента мисля единствено как да завърша албума си и да заснема оставащите епизоди от сезона на "Клюкарката". Но все пак е чудесно, че всички се сплотиха за подобно благородно дело". Кредит: БГНЕС