Никак даже...!! Мноооого са добри, затова си взимам третата иконка за скайп .. Дано нямаш нищо против, но съм влюбена в този тип иконки .. ии в твоите .. Ехааа! <33
Дизайнът е добър,само,че според мен не трябваше да слагаш тази текстура от тетрадка /предполагам/,защото ми идва малко шарено,но няма нищо В подписите обаче си напреднала.
Mimski95 написа:Според мен са ужасни :sad Сори ама тфа е истината :sad
Ох,айде стига с това "ф",което поставяте на мястото на "в".Все едно ми бъркате незнам къде! Знам,че не съм админка,но просто не се сдържах. xD
Оф, ти си мега зле, Мимски95 :****: Не стига, че флуудиш като обезумяла, обиждаш чуждия труд,нямаш елементарно възпитание и образование, но и се подиграваш!Тони, ти си знаеш, че ти харесвам графиките адски много! :flower
Ооооо, ако продължаваш, обещавам ти-ще си получиш БАН-а Предупредих и Цвети Пък да видим. Иначе много мерси, Гъбке, като спре да ми сканира антивируса, ще има авчета
Невероятно може ли да си поръчам комплект на Us5 Ето снимки (http://us5-gallery2008.cba.pl/thumbnails.php?album=17) ако може повече на подписа да е Ричи (един рус)