Twilight Fans Forum

Join the forum, it's quick and easy

Twilight Fans Forum
Twilight Fans Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Търсене

Display results as :

Rechercher Advanced Search

Latest topics
» Честит рожден ден на Чоки!
Какво бихте променили? EmptyНед Авг 12, 2012 5:10 am by Мушки

» С колко завършихте 2011/2012?
Какво бихте променили? EmptyВто Юли 24, 2012 4:36 pm by sylar

»  Коя книга четете в момента? vol.2
Какво бихте променили? EmptyВто Юли 24, 2012 4:35 pm by sylar

» Какво яде/пи последно? vol.2
Какво бихте променили? EmptyВто Юли 24, 2012 4:31 pm by sylar

»  Как се чувстваш в момента? vol.2
Какво бихте променили? EmptyСъб Юли 07, 2012 8:02 pm by Мушки

» tumblr.
Какво бихте променили? EmptyСъб Юли 07, 2012 7:35 pm by Мушки

» Коя от дарбите на героите ви харесва най-много?
Какво бихте променили? EmptyСъб Юни 02, 2012 5:49 am by rollinginthedeep.

» Скайп аватар vol.2
Какво бихте променили? EmptyЧет Май 24, 2012 5:09 am by Мушки

» Taylor vs. Robert ?
Какво бихте променили? EmptyЧет Апр 12, 2012 2:56 am by BellaCullen

Navigation
 Portal
 Index
 Memberlist
 Profile
 FAQ
 Search
Affiliates

You are not connected. Please login or register

Какво бихте променили?

+10
libertywalk;
sexy_devil4e97
Buterfly
prettyreckless.
a beautiful day <3
Little Dhampir
drinkmysoul
Marty
an1chka
Obsessed.
14 posters

Go down  Съобщение [Страница 1 от 1]

1Какво бихте променили? Empty Какво бихте променили? Сря Юни 17, 2009 9:03 pm

Obsessed.

Obsessed.
Fanpire
Fanpire

Има ли нещо,което бихте променили,в някоя от четирите книги?

2Какво бихте променили? Empty Re: Какво бихте променили? Чет Юни 18, 2009 9:40 pm

an1chka

Това че Белла се влюбва в Джейкъб

3Какво бихте променили? Empty Re: Какво бихте променили? Чет Юни 18, 2009 10:03 pm

Marty

Marty
~ the chosen one

an1chka написа:Това че Белла се влюбва в Джейкъб
Дам ... взе ми думите от устата xD

4Какво бихте променили? Empty Re: Какво бихте променили? Чет Юни 18, 2009 10:18 pm

drinkmysoul

drinkmysoul
Fanpire
Fanpire

Marty написа:
an1chka написа:Това че Белла се влюбва в Джейкъб
Дам ... взе ми думите от устата xD

И ааааз xD

5Какво бихте променили? Empty Re: Какво бихте променили? Чет Юни 18, 2009 11:24 pm

Little Dhampir

Little Dhampir
Fanpire
Fanpire

В "Затъмнение" не бих включила молбата на Бела към Джейкъб да я целуне и постепенното и влюбване в него. Горе/долу същото като потребителите преди мен. Smile Докато четох за целувката между двамата ми идеше да ударя нещо! Smile

6Какво бихте променили? Empty Re: Какво бихте променили? Чет Юни 18, 2009 11:26 pm

a beautiful day <3

a beautiful day <3
Fanpire
Fanpire

Аз пък нищо не искам да променям.Всичко си ми харесва!Ако гореспоменатото от вас беше променено и не беше включено,нямаше да е хич интересно. Very Happy

7Какво бихте променили? Empty Re: Какво бихте променили? Пет Юни 19, 2009 1:22 am

prettyreckless.

prettyreckless.
Fanpire
Fanpire

be the one adored. написа:Аз пък нищо не искам да променям.Всичко си ми харесва!Ако гореспоменатото от вас беше променено и не беше включено,нямаше да е хич интересно. Very Happy

+1

8Какво бихте променили? Empty Re: Какво бихте променили? Сря Юни 24, 2009 10:37 pm

Buterfly

Buterfly

Аз също не искам нищо да променям и смятам,че това че Бела се влюбва в Джейкъб е различно и без него,както казва ~hayles щеше да е безинтересно

9Какво бихте променили? Empty Re: Какво бихте променили? Чет Юли 23, 2009 4:16 pm

sexy_devil4e97

sexy_devil4e97

Неискам да променям нищо освем факта, че са само 4 книги.

10Какво бихте променили? Empty Re: Какво бихте променили? Пет Юли 24, 2009 7:11 pm

libertywalk;

libertywalk;
Fanpire
Fanpire

Нищо.. историята е достатъчно завладяваща и няма нужда от промяна Very Happy

11Какво бихте променили? Empty Re: Какво бихте променили? Чет Авг 20, 2009 1:40 am

Мушки

Мушки
gotta move to the pain
gotta move to the pain

реших, че искам Бела да се ожени за Джейкъб *Тони, Дани, моля ви, не ме убивайте! Всеки с мнението си*
Иии
май е това

12Какво бихте променили? Empty Re: Какво бихте променили? Пет Авг 21, 2009 10:26 pm

mileyfan

mileyfan
Потребител
Потребител

Нищо не бих проминила.Така ми харесва,Все пак ако Джейкъб не се беше влюбил в Бела книгата нямаше да е толкова интересна.

13Какво бихте променили? Empty Re: Какво бихте променили? Пет Окт 23, 2009 11:18 pm

twilight_saga00

twilight_saga00

Honesty написа:В "Затъмнение" не бих включила молбата на Бела към Джейкъб да я целуне и постепенното и влюбване в него. Горе/долу същото като потребителите преди мен. Какво бихте променили? 952534 Докато четох за целувката между двамата ми идеше да ударя нещо! Какво бихте променили? 952534
Аз също! Какво бихте променили? 952534

14Какво бихте променили? Empty Re: Какво бихте променили? Пет Окт 23, 2009 11:28 pm

a beautiful day <3

a beautiful day <3
Fanpire
Fanpire

needoholic написа:реших, че искам Бела да се ожени за Джейкъб *Тони, Дани, моля ви, не ме убивайте! Всеки с мнението си*
Иии
май е това

Аз съм мислела за такъв вариант /сега,малко ще поофлудя,ама... Smile плийс,не трийте!/ Smile
Значи,в деня на сватбата,когато вече нали там Бела и Едуард си казват "Да",Едуард да каже "Да",обаче Бела да каже "Не",да побегне с поршето на Алис,да остави колата на границата с куилеутите,да изтича пеша до къщата на Джейк със сватбената рокля....Джейк да я види,да застане на вратата,да изтича към нея:
- Бела, какво става?
- Джейкъб, обичам те! *hot kiss*
- Бела,какво ти има, за Бога?? Та ти си сгодена,не бива да правиш това!
- Джейкъб, идиот такъв, взех поршето на Алис, оставих го на границата, след това пробягах 5 километра из целия кален Ла Пуш и всички ме гледаха, само за дойда, да ти кажа, че те обичам, да те целуна, а ти да ми изнасяш лекции?? Обичам те Джейкъб, обичам те много и искам да се оженя за теб, още сега, дори и да е в къщата ти, но мамка му, обичам те!!
- Белс, ами Едуард? Ти нали го обичаше...
- Млъквай, Джейкъб! *hooot,very hot kiss*
И така те се женят, след това некви битки с върколаци се водят щот Джейкъб не я е белязал.....А така по вълчите правила не ставало...Абе на мен лично така ще ми е по - интересно ако го направят И така. Какво бихте променили? 952534 Какво бихте променили? 104579

Я сега да покрещя малко като Бела в трейлъра - No, please, PLEASE! xD
Дани

15Какво бихте променили? Empty Re: Какво бихте променили? Пет Окт 23, 2009 11:30 pm

drinkmysoul

drinkmysoul
Fanpire
Fanpire

natalie. написа:
needoholic написа:реших, че искам Бела да се ожени за Джейкъб *Тони, Дани, моля ви, не ме убивайте! Всеки с мнението си*
Иии
май е това

Аз съм мислела за такъв вариант /сега,малко ще поофлудя,ама... Какво бихте променили? 952534 плийс,не трийте!/ Какво бихте променили? 952534
Значи,в деня на сватбата,когато вече нали там Бела и Едуард си казват "Да",Едуард да каже "Да",обаче Бела да каже "Не",да побегне с поршето на Алис,да остави колата на границата с куилеутите,да изтича пеша до къщата на Джейк със сватбената рокля....Джейк да я види,да застане на вратата,да изтича към нея:
- Бела, какво става?
- Джейкъб, обичам те! *hot kiss*
- Бела,какво ти има, за Бога?? Та ти си сгодена,не бива да правиш това!
- Джейкъб, идиот такъв, взех поршето на Алис, оставих го на границата, след това пробягах 5 километра из целия кален Ла Пуш и всички ме гледаха, само за дойда, да ти кажа, че те обичам, да те целуна, а ти да ми изнасяш лекции?? Обичам те Джейкъб, обичам те много и искам да се оженя за теб, още сега, дори и да е в къщата ти, но мамка му, обичам те!!
- Белс, ами Едуард? Ти нали го обичаше...
- Млъквай, Джейкъб! *hooot,very hot kiss*
И така те се женят, след това некви битки с върколаци се водят щот Джейкъб не я е белязал.....А така по вълчите правила не ставало...Абе на мен лично така ще ми е по - интересно ако го направят И така. Какво бихте променили? 952534 Какво бихте променили? 104579

Ужас o.O ;xx
Ти нарочно го правиш, нали? Да ме убиеш искаш Какво бихте променили? 952534 Какво бихте променили? 952534
флууд.. сори .. грр..

16Какво бихте променили? Empty Re: Какво бихте променили? Съб Окт 24, 2009 3:30 am

greenworld_

greenworld_
Fanpire
Fanpire

Мен ме кефи версията на Нати Какво бихте променили? 952534 Голяма интрига щеше да стане.. Какво бихте променили? 722316

17Какво бихте променили? Empty Re: Какво бихте променили? Съб Окт 24, 2009 3:44 am

a beautiful day <3

a beautiful day <3
Fanpire
Fanpire

Ооо да,има и още!
Значии,Бела и Джейк отиват после на меден месец *чакайте да измисля къде xD* в Атлантида и Белчето иска Джейкчо да я стоплии...После следва джигара-джагара-джугара-джагара на удобното легълце Какво бихте променили? 952534Какво бихте променили? 952534 И хоп - Бела забременяваа...И Бела се обажда на Лияя....И понеже тамм...Старейшините на куилеутските племена нещо са против бремеността и всички Кълън ги охраняват...И след т'ва Бела ражда по съвсем обикновен път,обаче то вместо детски плач се чува двоен кучешки лай Какво бихте променили? 104579 Какво бихте променили? 104579 И Бела разбира,че децата и са върколаци...И после те се преобразуват в хора...И после пак във върколаци,....Абе метнали са се на баща си Какво бихте променили? 952534 След това Едуард заобичва Таня и за всички има Хепи Енд Какво бихте променили? 952534

ТРАГЕДИЯ! Какво бихте променили? 238832 Какво бихте променили? 238832
Тонзи пукнала баш преди рд-то си
Какво бихте променили? 91917

Sponsored content

Върнете се в началото  Съобщение [Страница 1 от 1]

Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите