Има ли нещо,което бихте променили,в някоя от четирите книги?
Join the forum, it's quick and easy
Дам ... взе ми думите от устата xDan1chka написа:Това че Белла се влюбва в Джейкъб
Marty написа:Дам ... взе ми думите от устата xDan1chka написа:Това че Белла се влюбва в Джейкъб
be the one adored. написа:Аз пък нищо не искам да променям.Всичко си ми харесва!Ако гореспоменатото от вас беше променено и не беше включено,нямаше да е хич интересно.
Аз също!Honesty написа:В "Затъмнение" не бих включила молбата на Бела към Джейкъб да я целуне и постепенното и влюбване в него. Горе/долу същото като потребителите преди мен. Докато четох за целувката между двамата ми идеше да ударя нещо!
needoholic написа:реших, че искам Бела да се ожени за Джейкъб *Тони, Дани, моля ви, не ме убивайте! Всеки с мнението си*
Иии
май е това
natalie. написа:needoholic написа:реших, че искам Бела да се ожени за Джейкъб *Тони, Дани, моля ви, не ме убивайте! Всеки с мнението си*
Иии
май е това
Аз съм мислела за такъв вариант /сега,малко ще поофлудя,ама... плийс,не трийте!/
Значи,в деня на сватбата,когато вече нали там Бела и Едуард си казват "Да",Едуард да каже "Да",обаче Бела да каже "Не",да побегне с поршето на Алис,да остави колата на границата с куилеутите,да изтича пеша до къщата на Джейк със сватбената рокля....Джейк да я види,да застане на вратата,да изтича към нея:
- Бела, какво става?
- Джейкъб, обичам те! *hot kiss*
- Бела,какво ти има, за Бога?? Та ти си сгодена,не бива да правиш това!
- Джейкъб, идиот такъв, взех поршето на Алис, оставих го на границата, след това пробягах 5 километра из целия кален Ла Пуш и всички ме гледаха, само за дойда, да ти кажа, че те обичам, да те целуна, а ти да ми изнасяш лекции?? Обичам те Джейкъб, обичам те много и искам да се оженя за теб, още сега, дори и да е в къщата ти, но мамка му, обичам те!!
- Белс, ами Едуард? Ти нали го обичаше...
- Млъквай, Джейкъб! *hooot,very hot kiss*
И така те се женят, след това некви битки с върколаци се водят щот Джейкъб не я е белязал.....А така по вълчите правила не ставало...Абе на мен лично така ще ми е по - интересно ако го направят И така.
Similar topics
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите