Twilight Fans Forum

Join the forum, it's quick and easy

Twilight Fans Forum
Twilight Fans Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Търсене

Display results as :

Rechercher Advanced Search

Latest topics
» Честит рожден ден на Чоки!
За какво най-често се карате с вашите? EmptyНед Авг 12, 2012 5:10 am by Мушки

» С колко завършихте 2011/2012?
За какво най-често се карате с вашите? EmptyВто Юли 24, 2012 4:36 pm by sylar

»  Коя книга четете в момента? vol.2
За какво най-често се карате с вашите? EmptyВто Юли 24, 2012 4:35 pm by sylar

» Какво яде/пи последно? vol.2
За какво най-често се карате с вашите? EmptyВто Юли 24, 2012 4:31 pm by sylar

»  Как се чувстваш в момента? vol.2
За какво най-често се карате с вашите? EmptyСъб Юли 07, 2012 8:02 pm by Мушки

» tumblr.
За какво най-често се карате с вашите? EmptyСъб Юли 07, 2012 7:35 pm by Мушки

» Коя от дарбите на героите ви харесва най-много?
За какво най-често се карате с вашите? EmptyСъб Юни 02, 2012 5:49 am by rollinginthedeep.

» Скайп аватар vol.2
За какво най-често се карате с вашите? EmptyЧет Май 24, 2012 5:09 am by Мушки

» Taylor vs. Robert ?
За какво най-често се карате с вашите? EmptyЧет Апр 12, 2012 2:56 am by BellaCullen

Navigation
 Portal
 Index
 Memberlist
 Profile
 FAQ
 Search
Affiliates

You are not connected. Please login or register

За какво най-често се карате с вашите?

+6
drinkmysoul
Little Dhampir
Мушки
inwisiblee~
a beautiful day <3
Obsessed.
10 posters

Go down  Съобщение [Страница 1 от 1]

Obsessed.

Obsessed.
Fanpire
Fanpire

Ясноо е,сега си излейте душата тук.

a beautiful day <3

a beautiful day <3
Fanpire
Fanpire

Амии не знам дали тук е мястото...Май нашите ще се развеждат.Чух преди половин час как мама казва,че чашата е преляла...Тати я попита сега ще се развеждат ли и мама каза да...Охх,защо всичко на мееен! За какво най-често се карате с вашите? 926665 За какво най-често се карате с вашите? 926665 За какво най-често се карате с вашите? 926665 За какво най-често се карате с вашите? 926665 За какво най-често се карате с вашите? 926665 За какво най-често се карате с вашите? 926665

inwisiblee~

inwisiblee~
Fanpire
Fanpire

Леле Нати .. :nocomment:
Горката .. ;//

Иначе.. аз .. ми.. с тати не се карам, пък с мама, защото понякога задава прекалено много въпроси, пък аз не обичам това, .. тоо напоследък много взех да се изнервям за всичко .. ии така .. Иначе тати е силно мой човек. Абе и двамата са много добри, ама така е.. две жени съберат ли се.. ;д

Мушки

Мушки
gotta move to the pain
gotta move to the pain

Нат,при моите също е имало страшни скандали,но още са заедно...главно заради мен...

Иначе аз с мама се карам постоянно,но не и с тати 🆒

Little Dhampir

Little Dhampir
Fanpire
Fanpire

Нашите не се карат често, но е имало моменти, в които са се карали жестоко. За щастие все още са заедно. С мама се карам, защото пита неща, които мисля, че не са нейна работа, а всъщност са ... все още Smile Като например с кого излизам, къде отивам, кога ще се прибера ... главно заради това се караме. А и заради това, че ВИНАГИ харесва дрехи, които НИКОГА не бих носила и обратното, затова избягвам да ходя по магазините с нея. С баща си се карам 1 път на 2-3 месеца ... Smile

drinkmysoul

drinkmysoul
Fanpire
Fanpire

be the one adored. написа:Амии не знам дали тук е мястото...Май нашите ще се развеждат.Чух преди половин час как мама казва,че чашата е преляла...Тати я попита сега ще се развеждат ли и мама каза да...Охх,защо всичко на мееен! За какво най-често се карате с вашите? 926665 За какво най-често се карате с вашите? 926665 За какво най-често се карате с вашите? 926665 За какво най-често се карате с вашите? 926665 За какво най-често се карате с вашите? 926665 За какво най-често се карате с вашите? 926665

НАТИ НАТИ !!! АЗ ТИ СТИСКАМ ПАЛЦИИ, НЯМА ДА ТЕ ОСТАВЯ!! :bravo :bravo :bravo Ако се чувстваш зле просто ми пиши! Всичко ще се оправии, ако трябва ще дойда при тееееб Evil or Very Mad

Малеее баща ми еее :dry ужаас :uff Мама ми е като ангел-пазител :sun2 А тоййййй за всичко ми крещи, не съм направила това, не съм направила онова.. егасии :651377:

unstoppable__

Ignorance^^ написа:Нат,при моите също е имало страшни скандали,но още са заедно...главно заради мен...

Иначе аз с мама се карам постоянно,но не и с тати 🆒

И аз такаа Smile

Hayles

Hayles
Потребител
Потребител

В момента не се караме много,но баща ми днес ми пищеше на главата да чета некви книги.. И те това иначе да се прибирам по-ранно. :Р

libertywalk;

libertywalk;
Fanpire
Fanpire

За най-различни глупости.

mileyfan

mileyfan
Потребител
Потребител

inwisiblee~ написа:
Иначе.. аз .. ми.. с тати не се карам, пък с мама, защото понякога задава прекалено много въпроси, пък аз не обичам това, .. тоо напоследък много взех да се изнервям за всичко .. ии така .. Иначе тати е силно мой човек. Абе и двамата са много добри, ама така е.. две жени съберат ли се.. ;д

Sponsored content

Върнете се в началото  Съобщение [Страница 1 от 1]

Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите