Амии, не ми даваше изобщо да излизам (имаше и такъв период). След което аз му казах,че вече не излизам с него,но тати отново ни видя ии ме пускаше само до 10 часа,но видя,че не става на неговата, ии започна да не ми позволява да си ходя на село,но и това не ни попречи, и той почти всеки ден беше при мен в Пловдив!.. След което тати започна да се държи много студено с мен и каза,че много сериозно ще си поговорим за него.. Не знам, аз винаги съм настоявала пред него,че обичам Петър и няма да го оставя само защото той не е доволен .. И в крайна сметкаа след всички тези неща, с които аз доказах на баща ми,че го обичам,той настояваше,че не е добър за мен и т.н .. Не знам какво искаше да постигне,но явно успя и ни раздели.. Но след това май не му беше много приятно да ме гледа със седмици как се затварям в себе си и плача по-цял ден, без да излизам и без да се срещам с хора.. Не знам, не знам.
А колкото до това дали Петър си играе с мен-не знам! Сестра му ме убеждава,че още ме обича и че ходи с Доника само и само да ме забрави,но не знам. Виждам го всяка седмца и всяка седмица той ме гледа постоянно,звъни ми за кафе.. Излизаме, ала-бала. Не крие,че му става гадно, когато, примерно, друго момче дойде при мен и ме закача или нещо такова!!.. Не знам какво иска да постигне.. Просто си нямам и на идея.
"Не знам" се пише отделно!
Little Dhampir
Мушки