Споделете? :baby
Join the forum, it's quick and easy
Danito0o написа:По начало не съм им кой знае каква фенка, защото все още раста усилено и купувам дреха за един-единствен сезон, не съм свикнала да харча по 100лв. за тениска примерно. Ако нещо ми хареса много си го купувам, но си правя сметката. Аз съм пестелив човек!
Ха-ха-ха-ха ...тази твоя съученичка доста се е прекарала!Ignorance^^ написа:Обаче доста се смях,когато разбрах,че съученичка е дала 250 лв за някакъв си спортен екип,който и без това си е тъп...А после съученички ми казаха,че не са маркови и...да не ви занимавам.
Абсолютно съм съгласна! :bravoButerfly написа:Ами аз не правя разлика м/у марковите и обикновените ... купувам се всичко което ми харесва и е на прилична цена
Cъщо. :bravo~ice cream team написа:Аз съм като Рени.Но например Теранова, Ню Йоркър и др. - нося
Последната промяна е направена от jarofhearts на Нед Мар 10, 2013 2:09 am; мнението е било променяно общо 1 път
Buterfly написа:Ами аз не правя разлика м/у марковите и обикновените ... купувам се всичко което ми харесва и е на прилична цена
Similar topics
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите