Какво мислите за него?
Join the forum, it's quick and easy
малко? бих казала многоiiRii` написа:Малко му е мазна косицата..
Напълно съм съгласна с теб,само че при мен е малко по-различно.Аз го забелязах още в Хари Потър :: :: :: :: ::caffeine написа:Обожавам го. =) Признавам, че манията ми по него е след ролята му в Здрач и дори се чудя как не съм го забелязал в ХП... Това излъчване не се среща често. ^^ Самия му вид, не някакъв сладникав малък лигльо тип Зак Ефрон, ме побърква. =)
оо,ти май си влюбенTheBigV написа:Любимият ми актьор! Страхотно си играе ролята, както и в ХП, така и в Здрач! И както каза caffeine не е някакъв малък сладък лигльо, а е съвсем естествен, като се започне от косата (: дооооооооо краката.
да,при теб може да е така,но при повечето момичета забелязвам точно обратнотоcaffeine написа:Права си за това, че не е съвършен, но пък мен лично това ми харесва. Не ми трябва някой супер готин, красив, умен, талантлив във всичко, отворен и т.н. Роб ми е достатъчен. =D
A за изказването на Сайръс, при мен е обратното - харесвам Едуард заради Робърт. Напоследък като се замисля и откривам много негативни черти у поведението на Ед, но пък Роб го играе толкова добре, че не им обръщам такова внимание. =)
Напълно те подкрепямоо,ти май си влюбен
та,да оставим настрана любовните вълнения на Иванчо и да преминем към въпроса *о боже,сега забелязвам,че си отговарям сама :censored * робб....ами не ме кефи момчето,разбира се, в началото нещата стояха така,бях запленена от образа на ед ии съответно идеализирах актьора :dry ноо добре,че имаше хора,които ме просветлиха и съзрях истината * ох,колко поетично :sun2 * роб въобще не може да се впише в образа на 'съвършенството',едва ли не :food той самия е достаа далеч от него...първо е ужасно притеснителен,срамежлив,пада си и малко глупавичък (това може и да е от притеснението,понякога човек загубва ума и дума,но все пак...),преди Новолуние дори имаше и малко шкембенце :sun2 както и да сега всички момичета *и момчета,явно.както се забелязва от горния пост :14541: * си падат по него,защото го свързват именно с едуард,както казва Майли: "те не са влюбени в него,а в героя му" :321456: точно затова и никоя мацка не го забеляза в ХП,макар че отново играеше силен,умен и красив момък :goodgrief
п.п. това си е мое мнение,не задължавам никого
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите