Join the forum, it's quick and easy
Twilight Fans Forum
ПодкрепямDanito0o написа:Определено ми харесваше повече с прическа тип "Бела". Тази тип "Joan Jett" въобще не ми харесва. :@ Ясно е, че ще бъде с перука или удължители на снимачната площадка на "Затъмнение", но дано косата и порасне достатъчно за "Зазоряване". :goodgrief
+1 :bravo`independent` написа:ПодкрепямDanito0o написа:Определено ми харесваше повече с прическа тип "Бела". Тази тип "Joan Jett" въобще не ми харесва. :@ Ясно е, че ще бъде с перука или удължители на снимачната площадка на "Затъмнение", но дано косата и порасне достатъчно за "Зазоряване". :goodgrief
Последната промяна е направена от KBitch~ на Пет Авг 14, 2009 6:50 am; мнението е било променяно общо 1 път
KBitch~ написа:Едва тея дни осъзнах колко много ми липсва дългата, вееща се на всички посоки, дълга коса. С новата прическа също е много хубава, но на някои от снимките изглежда като психо, именно заради тая си коса...
Съгласна съм,с дългата коса беше много по-хубава,като че ли повече и отиваше от колкото сегашната :bravoKBitch~ написа:Едва тея дни осъзнах колко много ми липсва веещата се на всички посоки, дълга коса. С новата прическа също е много хубава, но на някои от снимките изглежда като психо, именно заради тая си коса...
Съгласна съм!Каквато и да се направи, тя винаги ще е №1!RunxDevil~ написа:KBitch~ написа:Едва тея дни осъзнах колко много ми липсва дългата, вееща се на всички посоки, дълга коса. С новата прическа също е много хубава, но на някои от снимките изглежда като психо, именно заради тая си коса...
Точно, но пак. Един човек като е красив и сто жаби да му сложат, пак ще е красив и ще се откроява.
Similar topics
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите