Единствено не ми харесва разположението на снимките и малко колора.Иначе всичко друго е хубаво,но си имала и сто пъти по-добри подписи.Без да се обиждаш.
Наистина си имала по-добри, Су.. ;]] Дано не се обидиш, но не ми харесва колора, тази Деми дето си я обърнала наобратно.. и тези сини работи от текстурата не отиват, понеже няма нищо синьо в снимките, поне според мен. :goodgrief Наистина съжалявам, ако съм те обидила.
може бии ще се видим другата седмица, защото в четвъртък много рано заминавам на море, а утре съм цял ден по задачи, но ако ми се освободи време и имам муза ще направя нещо, ако не .. чаоо .. приятно прекарване във форума .. =) хоуп дат ю'лл мисс ми .. :crazy
Уи уил ;; Не знам защо (може би нещо в мен не е в ред), но подписа на Деми ме привлича адски много, както искаш го приемай Иконките, естествено, са страхотни, както винаги. :bravo
Аууу,прекрасно е,Отчаянитееее <33 Само че май е сбъркано,или може и аз да се бъркам. Много бих искала да го взема,проблем ли е ако го запазя за по-късно?