Такаамм.Иконките ще ги видиш по - долу, направих няколко на двете заедно и три - четири на Лиса и един на Джес, защото снимките много ме кефеха Иначе ето новите неща подред: 1.Подпис на Тейлър в два варианта:1 и 2 (първия си го запазвам :goodgrief ) 2.Два подписа на Лейтън: 1 и 2 (втори вариант) 3.14 аватари на Дъ Вероникас: 01. 02. 03. 04. 05. 06. 07. 08. 09. 10. 11. 12. 13. 14. 3.Много аватари на Тейлър:
По - късно може би ще пусна аватари и на Деми и Селена ;]
1.Такаа започвам с две иконки на Тейлър, които забравих да пусна в предишния пост: 01. 02. 2.Иии обещаните иконки на Деми:
3.Подписи на Демка и Селенка:
Неща, за които си струва да ме изкритикувате: Колора на аватарите, някои кропове, колора на подписите, изрязването, текста. За тези и още други критики или просто коментари: Go ahead!
Чуш ще се радва xD Значи за иконките-на Тейлър са хубави,на Деми в тези които пее нещо *сигурно са от концерт* колора е твърде силен. Първия подпис надписа не ми допада особено,това че малките Дем и Селена са чааак там горе не ми харесва също.Стои някак си бледо. Второто само ми е малко тъмно,иначе не е зле. Третото нещо светлината,колора...но ми харесва начина по който си ги съидинила. Такива критики ли искаше?
Мерси, Муш.Ъм не съм казала определени критики, това, което не ви харесва имах предвид и за да ви помогна казах това, което не е толкова добро според мен.. :goodgrief
о.О Чуш определено се радваа xD Браво, Габи или Гъбка, кажи как предпочиташ xD.. та. На някои наистина колоризацията е доста.. ъм, силна.Но идеитее, най-вече на сига на Селинааа, уау.