Сподеете кои са любимите ви певец/певица. :egypth
Join the forum, it's quick and easy
Иди на страница : 1, 2
Последната промяна е направена от be the one adored. на Пет Юни 19, 2009 1:31 am; мнението е било променяно общо 1 път
Последната промяна е направена от Alice =] на Пет Май 01, 2009 4:50 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Последната промяна е направена от Bella~ на Вто Апр 28, 2009 11:42 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Alice =] написа:Давай, изреждай, а аз тези ще ги чуя през това време
Мммм:
Paramore
Hilary Duff
Avril Lavigne
Lady Gaga ест.
иии може и да има и други, ама не се сещам
Аааа, и Miley Cyrus!
sylar написа:Ъъъ аз ли съм объркала темата? :shoked Мился,че тук се пита за любими изпълнители,а не всички, на които имате песни в компа :dry
Какъв фен си щом ти харесват само 20 песни на един изпълнител/група?! :dryfluff* написа:sylar написа:Ъъъ аз ли съм объркала темата? :shoked Мился,че тук се пита за любими изпълнители,а не всички, на които имате песни в компа :dry
И какво пречи да имаш повече от 10 любими изпълнители и групи??? Аз като имам 36 GB само музика на компа и харесвам определено над 10 групи, кво? :dry
По темата: Depeche Mode, Metallica, Evanescence, LP, Within Temptation, Bon Jovi, AC/DC, Rainbow, Deep Purple, Scorpions, Whitesnake, Def Leppard, Led Zeppelin, Manowar, Iron Maiden, Kiss, Aerosmith, Pink Floyd, Queen, Guns N' Roses, Nirvana, Nickelback, Paramore, Three Days Grace, Fall Out Boy, 3 Doors Down, HIM, Muse, Rammstein, Disturbed, Staind, The Prodigy, Dave Gahan, Ozzy Osbourne, Lenny Kravitz, Kid Rock, Avril Lavigne, Kelly Clarkson, P!nk, BTR ...
П.П. Да кажа, че имам поне по 20 песни (ест., които изпълнители нямат толкова песни, няма как да имам 20 техни xD) от всеки от гореизброените изпълнители, а не като някои, които имат по 5 песни на дадена група и хайде любима вече.
TheBigV написа:
Какъв фен си щом ти харесват само 20 песни на един изпълнител/група?! :dry
Miss.Twilight написа:Само дето някои от гореизброените са групи, а не изпълнители... ама айде, няма значение.
Иди на страница : 1, 2
Similar topics
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите