Обичате ли да пазарувате и какво?
Колко често го правите?
Колко често го правите?
Ренчето е мой човечец.Браво,миличка (inlove)sylar написа:Мразя да пазарувам,ужасно досадно е,особено когато съм с майка ми
Аз искам да живея навсякъде,но не и в България :no Не ми е добре и не ми е приятно,затова скоро ще се изнасям по чужбина. :predavamsePinkgirl* написа:Че защо? В България си е достатъчно забавно Ама не пазарувам често, защото баща ми е търговец на дрехи и имам достатъчно от неговите.
~cookie.jar <3 написа:Ренчето е мой човечец.Браво,миличка (inlove)sylar написа:Мразя да пазарувам,ужасно досадно е,особено когато съм с майка ми
TonzieCullen xD написа:~cookie.jar <3 написа:Ренчето е мой човечец.Браво,миличка (inlove)sylar написа:Мразя да пазарувам,ужасно досадно е,особено когато съм с майка ми
И аз, ей!!
Мойта също е така,обаче баба ми...Ако я оставя тя да ме облича ще изглеждам като някоя от 18 век! :noway Иначе обечам да пазарувам!breathe написа:А при мен не е така.Даже понякога тя ми предлага някакви адски модерни дрехи, коти може и да не харесам
И двете сте като мен :P~cookie.jar <3 написа:Ренчето е мой човечец.Браво,миличка (inlove)sylar написа:Мразя да пазарувам,ужасно досадно е,особено когато съм с майка ми
~supergirl написа:Много обичам да пазарувам. :: Мама също винаги ми предлага доста екстравагантни дрехи, но въпреки това ме оставя сама да избера накрая какво да си купя.
И аз съм така, ама пазарувам с тати. Много рядко с мама. И с тати е по-лесно - кажа ли, че искам нещо независимо какво веднага ще ми го вземе. А при мама ще има: 'Защо? "Как" "Няма" :@breathe написа:~supergirl написа:Много обичам да пазарувам. :: Мама също винаги ми предлага доста екстравагантни дрехи, но въпреки това ме оставя сама да избера накрая какво да си купя.
А ти си от моя отбор! ::
Danito0o написа:Много, но само, когато съм с приятелки. Не обичам да ходя с майка си по магазините. Имам навика да купувам неща, които ми харесват в магазина и не ги пробвам, а след това не ги нося. Пилея си парите на вятъра ...
+1 Само че понякога ми избира едни дрехи дето :12000014:~supergirl написа:Много обичам да пазарувам. :: Мама също винаги ми предлага доста екстравагантни дрехи, но въпреки това ме оставя сама да избера накрая какво да си купя.
Последната промяна е направена от Baby.Girl. на Пон Яну 25, 2010 10:25 pm; мнението е било променяно общо 1 път
И аз съм така!~supergirl написа:Много обичам да пазарувам. :: Мама също винаги ми предлага доста екстравагантни дрехи, но въпреки това ме оставя сама да избера накрая какво да си купя.
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите