Можете да драснете нещо и тук..Какво смятате за учителите,кой ви е най-приятния /ако има такъв xD/ и най-злобния/строгия?
Join the forum, it's quick and easy
О да, мразя я!Няма да й казавам името,че ще разбере и после не ми се мисли за последствията!Иначе в час при нея и муха да бръмне ще се чуе. :noway :confused :@itsTwilight написа:Боже..ако знаете какво Локнес чудовище си имам с Наси в училище... Заплашва,кара се,не,направо крещи,супертрудно разказва уроците,кара ни да учим всичко от точка до точка и в час треперим като мишки. :no comment
П.П. Пфу,от страх забравих да кажа,че това е даскалката по биология :hahha :censored:
Същото е и при мен,само че госпожата е по Математика.itsTwilight написа:Боже..ако знаете какво Локнес чудовище си имам с Наси в училище... Заплашва,кара се,не,направо крещи,супертрудно разказва уроците,кара ни да учим всичко от точка до точка и в час треперим като мишки. :no comment
П.П. Пфу,от страх забравих да кажа,че това е даскалката по биология :hahha :censored:
Последната промяна е направена от greenworld_ на Пет Окт 02, 2009 6:05 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Последната промяна е направена от rockstar~ на Сря Окт 28, 2009 11:47 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Последната промяна е направена от ~supergirl на Чет Ное 12, 2009 7:09 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Предава ми Цокова Голям откачалник.Днеска бях със слушалките около врата /ама без да слушам музика/ и тя ме изкарва на дъската.Аз нали си ги свалям,за да мога да стана, и тя вика,че от технологии разбираме,ама една проста наука не можем да разберем .И нещо почна да ми човърка из кабелите А плюс тва като вика е много смешна понякой пътlittle.sunshine' написа:Btw. кой ти преподава по математика?
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите