Twilight Fans Forum

Join the forum, it's quick and easy

Twilight Fans Forum
Twilight Fans Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Търсене

Display results as :

Rechercher Advanced Search

Latest topics
» Честит рожден ден на Чоки!
Критики EmptyНед Авг 12, 2012 5:10 am by Мушки

» С колко завършихте 2011/2012?
Критики EmptyВто Юли 24, 2012 4:36 pm by sylar

»  Коя книга четете в момента? vol.2
Критики EmptyВто Юли 24, 2012 4:35 pm by sylar

» Какво яде/пи последно? vol.2
Критики EmptyВто Юли 24, 2012 4:31 pm by sylar

»  Как се чувстваш в момента? vol.2
Критики EmptyСъб Юли 07, 2012 8:02 pm by Мушки

» tumblr.
Критики EmptyСъб Юли 07, 2012 7:35 pm by Мушки

» Коя от дарбите на героите ви харесва най-много?
Критики EmptyСъб Юни 02, 2012 5:49 am by rollinginthedeep.

» Скайп аватар vol.2
Критики EmptyЧет Май 24, 2012 5:09 am by Мушки

» Taylor vs. Robert ?
Критики EmptyЧет Апр 12, 2012 2:56 am by BellaCullen

Navigation
 Portal
 Index
 Memberlist
 Profile
 FAQ
 Search
Affiliates

You are not connected. Please login or register

Критики

+4
a beautiful day <3
sylar
Obsessed.
inwisiblee~
8 posters

Go down  Съобщение [Страница 1 от 1]

1Важно! Критики Сря Апр 29, 2009 1:20 am

inwisiblee~

inwisiblee~
Fanpire
Fanpire

Абе хора, забелязвам че по темите се изсипаха постове от типа на "Страхотни са" "Неверояни са" ии всички сортове на тези думи. :afraid
Добре де, разбирам че всички тук сме приятели и не искаме да се сърдим. Ама наистина понякога даден графьор не се справя добре. Аз също искам критика. Както казах в една тема на мен всички ми казвахте, че съм 'дъ бест', ама се запознах с едно момиче, което наистина разбира и тя сега ме критикува и ми помага да се развия напред, а не да си мисля, че са велики и няма по-добър от мен. Просто .. не конкретизирам дадени хора или нещо, аз също съм в това число - числото на учащите се. Когато започна да правя велики графики, тогава ще се махна от числото, ама мисля, че още съм на 1 ниво, а пред мен има още 500000 хиляди нива. Критики 133450: Отсега нататък, аз ще почна да критикувам.. КАКТО И ВИЕ! Ние трябва да успеем да правим яки графики, а не да се възгордяваме.
Отсега казвам на хората да не се сърдят на този, който ги критикува. ЗА БОГА ТОЙ ИСКА ДА ВИ ПОМОГНЕ!
И макар и да съм никоя в този форум, аз искам да му помогна и то много. Ще се радвам на тези, които ме разберат. Също ще се усмихна и на тези, които не могат да се съгласят с мен, защото все пак всеки има собствено мнение. :93524:

Ако искате в тази тема изкажете мнението си за моята идея, ако искате просто я изтрийте, но мисля, че така ще бъде най-добре за мен, за вас и така за целият свят. Evil or Very Mad

Razz :chears

2Важно! Re: Критики Сря Апр 29, 2009 1:28 am

Obsessed.

Obsessed.
Fanpire
Fanpire

Саги,евала!!!
Най-сетне,боже,най-сетне!Напълно съм съгласна със всичко казано от теб.Аз също не съм от много критикуващите,но наистина..хм,скучно във всеки пост да се чете "Уау,тва е много яко","Страхотно е" и т.н.Да,има хора,които заслужава да им се каже това,поне пред моите очи графиките им изглеждат наистина красиви,изпипани.Но като се замисля едва ли има тоолкова перфектен графьор,поне аз не познавам,за сега.И поне аз бих се радвала да получавам критика,за това пускам тема с графиките си.Наистина бихте помогнали..
Така че аз съм напълно съгласна със Саги,нека пишем по-смислени коментари,поне в темата за графиките /моята любима,хах/. Very Happy

Последната промяна е направена от Bella~ на Сря Апр 29, 2009 1:30 am; мнението е било променяно общо 1 път

3Важно! Re: Критики Сря Апр 29, 2009 1:29 am

sylar

sylar
you can't spell bass without ass

Дам,права си.Най-вероятно ще има много обидени от критиките,затова ще направя тема,в която потребителите да пускат графики,които можем да критикуваме и даваме съвети Very Happy
П.П.Качвам темата като важна Критики 507648

4Важно! Re: Критики Сря Апр 29, 2009 1:30 am

inwisiblee~

inwisiblee~
Fanpire
Fanpire

Радвам се, че поне вие ще сте съгласни. Знам, че ще има обидени. То е ествествено в природата, ама аз затова я направих да ги предупредя да не ми се цупят хорицата. :egypth

Аа.. и между другото - Рени, дори и да не направиш тема, мисля че ще трябва да си критикуваме в темите докъто не се ошлайфаме party

5Важно! Re: Критики Сря Апр 29, 2009 1:33 am

inwisiblee~

inwisiblee~
Fanpire
Fanpire

Ооо! И като правите някоя графика, запазете й PSD-то и после като някой ви каже някоя критика да можете да се върнете и да си поправите подписа и после пак наново, ако нещо трябва да се доизкусури. :slon
Хайде хора, да се прославим с нашите графики! :65898:

6Важно! Re: Критики Сря Апр 29, 2009 1:35 am

sylar

sylar
you can't spell bass without ass

И аз много се радвам,че някой пое инциативата.Честно казано от доста време си го мисля,но ме беше малко страх да направя нещо по въпроса,защото най-вероятно доста хора щяха да се обърнат срещу мен,ениуей xD .Наистина има доста ограничени(не от този форум) в това отношение,които се мислят за най-великите графьори,а всъщност не са Критики 507648 Няма значение.Надявам се всичко товa да помогне и да започнем да напредваме все повече с Фотошопа.

7Важно! Re: Критики Сря Апр 29, 2009 1:38 am

inwisiblee~

inwisiblee~
Fanpire
Fanpire

Нда и аз. Всичко е заради форума и заради хората, които наистина искат да направят нещо във фотошоп. Аз съм в това число. xD

8Важно! Re: Критики Сря Апр 29, 2009 2:06 am

a beautiful day <3

a beautiful day <3
Fanpire
Fanpire

Тази тема е наистина страхотна,но за мен повечеот графики наисстина са добри,затова не критикувам :rofl А и не искам да критикувам хора по-добри от мен.Смисъл,могат да си кажат: "Тая пък тръгнала да ме критикува,а е много по-зле от мене с Фотошопа" и т.н.,а аз не искам да стават скандали :egypth

9Важно! Re: Критики Сря Апр 29, 2009 2:10 am

inwisiblee~

inwisiblee~
Fanpire
Fanpire

Да, всички сме с целта да не стават караници. И аз именно затова пуснах тази тема, за да може всички да разберат защо критикуваме. И никой няма да си мисли 'тая пък', 'оная пък', че ще има шамари. xD
Ще казваме каквото мислим, защото всеки може да направи една яка и една по-грозна графика от даден потребител, независимо на какво ниво е.. :P

10Важно! Re: Критики Сря Апр 29, 2009 4:00 pm

drinkmysoul

drinkmysoul
Fanpire
Fanpire

~cookie.jar <3 написа:Тази тема е наистина страхотна,но за мен повечеот графики наисстина са добри,затова не критикувам :rofl А и не искам да критикувам хора по-добри от мен.Смисъл,могат да си кажат: "Тая пък тръгнала да ме критикува,а е много по-зле от мене с Фотошопа" и т.н.,а аз не искам да стават скандали :egypth

И аз така. Не критикувам, по простата причина, че според мен няма нищо в графиките ПРИМЕРНО на Сгу за променяне и критики Критики 507648 Иначе съм много съгласна с тази тема Smile Няма смисъл да се правя на философка, при положение, че нищо не разбирам от ФШ. Иначе, Сгу, наистина евала ти party

11Важно! Re: Критики Сря Апр 29, 2009 5:37 pm

willy

willy
Fanpire
Fanpire

Аз по смъртно не бих критикувала Саги,защото нейните графики са 10 пъти по-добри от моите.. и може а стане точно както каза Нати... Very Happy Иначе си казвам критики ако не са на графики на Рени,Тити,Марти1,Марти2,Саги защото са 100000 пъти по-добри от мен Very Happy (те и другите са по-добри..но не с такава разлика Very Happy)

12Важно! Re: Критики Сря Апр 29, 2009 5:57 pm

greenworld_

greenworld_
Fanpire
Fanpire

Идеята наистина е страхотна!Вярно, че човек може да се разсърди в даден момент, но така или иначе след това ще стане по - добър и няма да помни спадовете.Аз например не правя изобщо хубави графики, затова ще се радвам потребителите в този форум, независимо на какво ниво с ФШ да ме посъветват и насочат, защото всеки вижда една графика по различен начин и всеки има уникална идея Very Happy

13Важно! Re: Критики Сря Апр 29, 2009 9:28 pm

inwisiblee~

inwisiblee~
Fanpire
Fanpire

Да, точно така. Подкрепям ви всички и този пост най-долу най-много, защото точно това трябва да правим. И мен да критикувате.. ;д;д

14Важно! Re: Критики Чет Май 14, 2009 1:45 am

палачинкии..

палачинкии..
Fanpire
Fanpire

breathe написа:Идеята наистина е страхотна!Вярно, че човек може да се разсърди в даден момент, но така или иначе след това ще стане по - добър и няма да помни спадовете.Аз например не правя изобщо хубави графики, затова ще се радвам потребителите в този форум, независимо на какво ниво с ФШ да ме посъветват и насочат, защото всеки вижда една графика по различен начин и всеки има уникална идея Very Happy
Абсолютно ви подкрепям,защото като се критикуваме разбираме грешките си и как да ги поправим.Нали все пак човек се учи от грешките си Very Happy

15Важно! Re: Критики Чет Май 14, 2009 1:19 pm

greenworld_

greenworld_
Fanpire
Fanpire

Колко сме добри и невинни само Evil or Very Mad
А тук ли трябва да пускаме графики, които да се критикуват или тук просто пишем? :mellow

16Важно! Re: Критики Чет Май 14, 2009 1:37 pm

inwisiblee~

inwisiblee~
Fanpire
Fanpire

Тука само обсъждаме идеята, пък тема за графики си има. =)

Sponsored content

Върнете се в началото  Съобщение [Страница 1 от 1]

Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите