Twilight Fans Forum

Join the forum, it's quick and easy

Twilight Fans Forum
Twilight Fans Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Търсене

Display results as :

Rechercher Advanced Search

Latest topics
» Честит рожден ден на Чоки!
Алелуя! Дочакахме тоз ден! Най-сетне радостта ще се будне в мен!(15) - Page 10 EmptyНед Авг 12, 2012 5:10 am by Мушки

» С колко завършихте 2011/2012?
Алелуя! Дочакахме тоз ден! Най-сетне радостта ще се будне в мен!(15) - Page 10 EmptyВто Юли 24, 2012 4:36 pm by sylar

»  Коя книга четете в момента? vol.2
Алелуя! Дочакахме тоз ден! Най-сетне радостта ще се будне в мен!(15) - Page 10 EmptyВто Юли 24, 2012 4:35 pm by sylar

» Какво яде/пи последно? vol.2
Алелуя! Дочакахме тоз ден! Най-сетне радостта ще се будне в мен!(15) - Page 10 EmptyВто Юли 24, 2012 4:31 pm by sylar

»  Как се чувстваш в момента? vol.2
Алелуя! Дочакахме тоз ден! Най-сетне радостта ще се будне в мен!(15) - Page 10 EmptyСъб Юли 07, 2012 8:02 pm by Мушки

» tumblr.
Алелуя! Дочакахме тоз ден! Най-сетне радостта ще се будне в мен!(15) - Page 10 EmptyСъб Юли 07, 2012 7:35 pm by Мушки

» Коя от дарбите на героите ви харесва най-много?
Алелуя! Дочакахме тоз ден! Най-сетне радостта ще се будне в мен!(15) - Page 10 EmptyСъб Юни 02, 2012 5:49 am by rollinginthedeep.

» Скайп аватар vol.2
Алелуя! Дочакахме тоз ден! Най-сетне радостта ще се будне в мен!(15) - Page 10 EmptyЧет Май 24, 2012 5:09 am by Мушки

» Taylor vs. Robert ?
Алелуя! Дочакахме тоз ден! Най-сетне радостта ще се будне в мен!(15) - Page 10 EmptyЧет Апр 12, 2012 2:56 am by BellaCullen

Navigation
 Portal
 Index
 Memberlist
 Profile
 FAQ
 Search
Affiliates

You are not connected. Please login or register

Алелуя! Дочакахме тоз ден! Най-сетне радостта ще се будне в мен!(15)

+9
DeviiLgirL.
drinkmysoul
-TingTing-
Chocolate_Vampire
~Ver~
sylar
rollinginthedeep.
hiding in your eyes.
Мушки
13 posters

Иди на страница : Previous  1 ... 6 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14  Next

Go down  Съобщение [Страница 10 от 14]

Мушки

Мушки
gotta move to the pain
gotta move to the pain

Chocolate_Vampire написа:Мене ако ме попитате за световното мога да кажа само Waka-Waka Алелуя! Дочакахме тоз ден! Най-сетне радостта ще се будне в мен!(15) - Page 10 98537
За мен е Wateva - Wateva Алелуя! Дочакахме тоз ден! Най-сетне радостта ще се будне в мен!(15) - Page 10 98537

sylar

sylar
you can't spell bass without ass

lovesucks написа:Бразилия-Холандия
1-2
ъм,гадно.. аз съм за бразилците Алелуя! Дочакахме тоз ден! Най-сетне радостта ще се будне в мен!(15) - Page 10 25791

палачинкии..

палачинкии..
Fanpire
Fanpire

бразилия направо ми разби сърцето! Smile Smile Smile ноо,какво да се прави! Very Happy вие как сте?

rollinginthedeep.

rollinginthedeep.
Фен
Фен

~Ver~ написа:аз не знаех, че холанците са толкова силни,, браво на тях Алелуя! Дочакахме тоз ден! Най-сетне радостта ще се будне в мен!(15) - Page 10 237103

Ти видяла ли си юношеския отбор на африканците... Какви горили, лелее!? По-черни и от manga-manga.. Алелуя! Дочакахме тоз ден! Най-сетне радостта ще се будне в мен!(15) - Page 10 25791

~Ver~

~Ver~
Fanpire
Fanpire

lovesucks написа:
~Ver~ написа:аз не знаех, че холанците са толкова силни,, браво на тях Алелуя! Дочакахме тоз ден! Най-сетне радостта ще се будне в мен!(15) - Page 10 237103

Ти видяла ли си юношеския отбор на африканците... Какви горили, лелее!? По-черни и от manga-manga.. Алелуя! Дочакахме тоз ден! Най-сетне радостта ще се будне в мен!(15) - Page 10 25791

ами не, трябва ли? Алелуя! Дочакахме тоз ден! Най-сетне радостта ще се будне в мен!(15) - Page 10 25791 ако играят вечер сигурно няма да ги видиш

Мушки

Мушки
gotta move to the pain
gotta move to the pain

Хора, пуснете си Парамор и си отпуШнете душата!

rollinginthedeep.

rollinginthedeep.
Фен
Фен

~Ver~ написа:
lovesucks написа:

ами не, трябва ли? Алелуя! Дочакахме тоз ден! Най-сетне радостта ще се будне в мен!(15) - Page 10 25791 ако играят вечер сигурно няма да ги видиш

Не, не ти трябва! Те са страшно нещо ... Алелуя! Дочакахме тоз ден! Най-сетне радостта ще се будне в мен!(15) - Page 10 25791

~Ver~

~Ver~
Fanpire
Fanpire

хмм, ама пак няма да ги видя, ако е тъмно в кошмара ми Алелуя! Дочакахме тоз ден! Най-сетне радостта ще се будне в мен!(15) - Page 10 25791
после ще играят Уругвай и Гана. за кой си?

rollinginthedeep.

rollinginthedeep.
Фен
Фен

Уругвай! Попринцип подкрепям страните от Южна Америка. Smile Мисля, че Уругвай е тама някъде ... Smile

Мушки

Мушки
gotta move to the pain
gotta move to the pain

Ъъъ, май да, бях видяла нещо такова на картата^^
макар че кой ще си кръсти държавата Уругвай ;d

rollinginthedeep.

rollinginthedeep.
Фен
Фен

Звучи ми като уруд. Smile

Мушки

Мушки
gotta move to the pain
gotta move to the pain

Има логика!

Мушки

Мушки
gotta move to the pain
gotta move to the pain

Хах, ти май си изтри поста с шефката..
е, няма проблем, харесва ми!

rollinginthedeep.

rollinginthedeep.
Фен
Фен

Извинявай, реших да не съм се объркала, шефке! ;dd
Аз съм доста несигурен човек ... даже в това дали ми е наред главата не съм сигурна. Smile

Мушки

Мушки
gotta move to the pain
gotta move to the pain

Прави IQ тест!

rollinginthedeep.

rollinginthedeep.
Фен
Фен

Хаха Smile
И резултата: -10

Мушки

Мушки
gotta move to the pain
gotta move to the pain

Аз правих и ми беше много високо, над 130 май.. пак ще направя..

rollinginthedeep.

rollinginthedeep.
Фен
Фен

Ашли Тисдейл днес, май има рожден ден ??

Мушки

Мушки
gotta move to the pain
gotta move to the pain

даам
ама не знам на колко става

палачинкии..

палачинкии..
Fanpire
Fanpire

на 25! Rolling Eyes ихаа,мислих,че е по-малка..

rollinginthedeep.

rollinginthedeep.
Фен
Фен

По-голяма е и от Лейди Гага с 1 година, щото Гага е набор 86, май.

палачинкии..

палачинкии..
Fanpire
Fanpire

да,гага е на 24 Very Happy днес рожден ден има също Линдзи Лоан Very Happy става на 24 Very Happy

rollinginthedeep.

rollinginthedeep.
Фен
Фен

Линдзи - мюбовта моя голяма! Razz

Smile

палачинкии..

палачинкии..
Fanpire
Fanpire

Smile малко пияница си пада,ама нищо Smile Smile

Мушки

Мушки
gotta move to the pain
gotta move to the pain

IQ-то ми е 134 от 160
срам ме е Алелуя! Дочакахме тоз ден! Най-сетне радостта ще се будне в мен!(15) - Page 10 37546

Sponsored content

Върнете се в началото  Съобщение [Страница 10 от 14]

Иди на страница : Previous  1 ... 6 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14  Next

Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите