Twilight Fans Forum

Join the forum, it's quick and easy

Twilight Fans Forum
Twilight Fans Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Търсене

Display results as :

Rechercher Advanced Search

Latest topics
» Честит рожден ден на Чоки!
Алелуя! Дочакахме тоз ден! Най-сетне радостта ще се будне в мен!(15) - Page 5 EmptyНед Авг 12, 2012 5:10 am by Мушки

» С колко завършихте 2011/2012?
Алелуя! Дочакахме тоз ден! Най-сетне радостта ще се будне в мен!(15) - Page 5 EmptyВто Юли 24, 2012 4:36 pm by sylar

»  Коя книга четете в момента? vol.2
Алелуя! Дочакахме тоз ден! Най-сетне радостта ще се будне в мен!(15) - Page 5 EmptyВто Юли 24, 2012 4:35 pm by sylar

» Какво яде/пи последно? vol.2
Алелуя! Дочакахме тоз ден! Най-сетне радостта ще се будне в мен!(15) - Page 5 EmptyВто Юли 24, 2012 4:31 pm by sylar

»  Как се чувстваш в момента? vol.2
Алелуя! Дочакахме тоз ден! Най-сетне радостта ще се будне в мен!(15) - Page 5 EmptyСъб Юли 07, 2012 8:02 pm by Мушки

» tumblr.
Алелуя! Дочакахме тоз ден! Най-сетне радостта ще се будне в мен!(15) - Page 5 EmptyСъб Юли 07, 2012 7:35 pm by Мушки

» Коя от дарбите на героите ви харесва най-много?
Алелуя! Дочакахме тоз ден! Най-сетне радостта ще се будне в мен!(15) - Page 5 EmptyСъб Юни 02, 2012 5:49 am by rollinginthedeep.

» Скайп аватар vol.2
Алелуя! Дочакахме тоз ден! Най-сетне радостта ще се будне в мен!(15) - Page 5 EmptyЧет Май 24, 2012 5:09 am by Мушки

» Taylor vs. Robert ?
Алелуя! Дочакахме тоз ден! Най-сетне радостта ще се будне в мен!(15) - Page 5 EmptyЧет Апр 12, 2012 2:56 am by BellaCullen

Navigation
 Portal
 Index
 Memberlist
 Profile
 FAQ
 Search
Affiliates

You are not connected. Please login or register

Алелуя! Дочакахме тоз ден! Най-сетне радостта ще се будне в мен!(15)

+9
DeviiLgirL.
drinkmysoul
-TingTing-
Chocolate_Vampire
~Ver~
sylar
rollinginthedeep.
hiding in your eyes.
Мушки
13 posters

Иди на страница : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9 ... 14  Next

Go down  Съобщение [Страница 5 от 14]

~Ver~

~Ver~
Fanpire
Fanpire

ох , нз Алелуя! Дочакахме тоз ден! Най-сетне радостта ще се будне в мен!(15) - Page 5 98537 каза, че не трябва да ходя с такива дрехи и че нямала да ме прави метъл ... пфф хахаха Алелуя! Дочакахме тоз ден! Най-сетне радостта ще се будне в мен!(15) - Page 5 2141

аз направих дори и с мене снимки Алелуя! Дочакахме тоз ден! Най-сетне радостта ще се будне в мен!(15) - Page 5 98537 , ама по-добре тука http://ozz-bg.com/shop/avenged-sevenfold-top-hat-skull-bat.html

sylar

sylar
you can't spell bass without ass

хахх,горката ти майка Smile моята също мрази металите ;D
оо,определено е готина Razz честита! Алелуя! Дочакахме тоз ден! Най-сетне радостта ще се будне в мен!(15) - Page 5 381751
иначе ти кво прави днес? ;d

~Ver~

~Ver~
Fanpire
Fanpire

станах, ходих до метъл шопа със сестра ми, а пък тя реши да влезе вътре с мене и й хареса Алелуя! Дочакахме тоз ден! Най-сетне радостта ще се будне в мен!(15) - Page 5 98537 после си чатих с ради, след това излязох с ема. ходихме из пазара и европата, пазарувахме Алелуя! Дочакахме тоз ден! Най-сетне радостта ще се будне в мен!(15) - Page 5 98537 / ема щеше да готви / ... после вкъщи, мъчех се на фш с анимираните, след това майка ми дойде и аз ухилена до уши ... с идиотска физиономия ... преди малко направих нещо хипер идиотско Алелуя! Дочакахме тоз ден! Най-сетне радостта ще се будне в мен!(15) - Page 5 982628 и това накратко Алелуя! Дочакахме тоз ден! Най-сетне радостта ще се будне в мен!(15) - Page 5 98537
ти?

sylar

sylar

оо,с ради Smile Smile кво прави? не съм я чувала от няколко дни o.O
какво си направила?
мии,какво ли не Smile днес завършвахме,малко гадно стана,защото изгониха 3ма ученици от съседния клас >.<
+ това трябваше да се разделяме и с двама от нашия клас,защото заминават да учат в чужбина..
след като ни раздадоха бележниците, ходихме в борисовата с няколко човека.забавно беше.. Smile

~Ver~

~Ver~
Fanpire
Fanpire

каза, че и тя е търсила на а7х тениски , ама не могла да намери ... не мога да повчрвам в бс да има само една , пък в софия нищо Алелуя! Дочакахме тоз ден! Най-сетне радостта ще се будне в мен!(15) - Page 5 98537
ооо, не срам ме е тука
имаше ли се с тях или ще ги прежалиш?

sylar

sylar

ми,не може да няма,но мен ме мързи да търся ;D иначе в един магазин видях тениска на misfits,абсолютно същата като тази на Заки от плаката Smile
ок,кажи по скайп,плс Smile
мии,за кой питаш за изгонените ли? ми,само с едното момиче се познавах,беше симпатична Smile
oбаче няма да повярваш за какво са ги изгонили Алелуя! Дочакахме тоз ден! Най-сетне радостта ще се будне в мен!(15) - Page 5 2141

sylar

sylar

Чети тук Алелуя! Дочакахме тоз ден! Най-сетне радостта ще се будне в мен!(15) - Page 5 2141

drinkmysoul

drinkmysoul
Fanpire
Fanpire

палачинкии.. написа:ама как няма да ти пратя оффцата,тя вече пътува към теб с Радуи Еърлайнс Smile

Кога трябва да пристигне? Алелуя! Дочакахме тоз ден! Най-сетне радостта ще се будне в мен!(15) - Page 5 98537

Мушки

Мушки
gotta move to the pain
gotta move to the pain

омг, вие в Испанската сте.. уау

sylar

sylar

еми,няма лошо Smile за едни изгорени учебници да гонят...малко прекалено ми се струва Smile

Мушки

Мушки
gotta move to the pain
gotta move to the pain

shit, в цяла България една значка или тениска на Парамор да не открия
fuck

sylar

sylar

еми шанс,аз на кой ли не съм виждала тениски,ама на параморци верно няма Smile оня ден дори видях една на госип гърл Smile

Мушки

Мушки
gotta move to the pain
gotta move to the pain

;d
апф,има начин да поискам специално да ми направят, нали знаете
;d

rollinginthedeep.

rollinginthedeep.
Фен
Фен

sylar написа:еми шанс,аз на кой ли не съм виждала тениски,ама на параморци верно няма Smile оня ден дори видях една на госип гърл Smile

Госип гърл? o_O
Леле, къде? ;dd

Smile

Chocolate_Vampire

Fanpire
Fanpire

Здравейте!
Някой да склони да пише?

Мушки

Мушки
gotta move to the pain
gotta move to the pain

Mee!

Chocolate_Vampire

Fanpire
Fanpire

Здрасти!
Хейли е убийствена на профила ти Алелуя! Дочакахме тоз ден! Най-сетне радостта ще се будне в мен!(15) - Page 5 98537

rollinginthedeep.

rollinginthedeep.
Фен
Фен

Някой?
Никой ли не иска среднощен чат?

DeviiLgirL.

DeviiLgirL.
Потребител
Потребител

И аз съм тук!

Мушки

Мушки
gotta move to the pain
gotta move to the pain

[00:02:29] just beautifully.: кон!
[00:02:38] lost tree: лили
[00:02:41] lost tree: не флууди в чата ми
[00:02:46] just beautifully.: ъъъ
[00:02:56] just beautifully.: няма

забележка: не флуудете в скайп!

DeviiLgirL.

DeviiLgirL.
Потребител
Потребител

Алелуя! Дочакахме тоз ден! Най-сетне радостта ще се будне в мен!(15) - Page 5 25791 Хаха.. яко! ;д
Какво правите?

Мушки

Мушки
gotta move to the pain
gotta move to the pain

Ами, чатя и преди малко сбърках Дани с Лиили..
тъп човек!

DeviiLgirL.

DeviiLgirL.
Потребител
Потребител

Хаха.. Повярвай ми аз се чувствам тъпа..;д Като гледам в темата всички с аккви оценки сте завършили и направо срам ме хваща ; хх

Sponsored content

Върнете се в началото  Съобщение [Страница 5 от 14]

Иди на страница : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9 ... 14  Next

Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите