Имаш много готини идеи!Личи си, че искаш да се занимаваш с ФотоШоп (или поне на мен така ми се струва хД) Препоръчвам ти да прегледаш някои урочета за програмата Сигурна съм, че ще продължаваш да напредваш :goodluck:
Прекалено тъмна е. Тезии неща /като сняг дето са/ трябваше да ги изтриеш от хората, защото така не е хуаво. Качеството е гадно, колора е гаден, шрифта не си отива, Оная русата, са й отрязани главата и краката. Онова отдолу дето е замъглено /бялото най-отдолу/ не ми харесва.
Ее мързел ме е! А да ви кажа..С мързел имаш хубави идеи и стават яки графиките ;].. От личен опит го знам! :bounce2 Егати се и марзела съм пуу и една графика ме мързи да направя.. Ако знаете една графика колко дни я правя Около 2,3 дни..Понякога и повече ама мързел какво да ви кажа.. :hahha :sun
PS:който иска помощ да не ме пита мен От сега да знае какъв ще ми е отговора:"Оф..ся не ме занимавай.Немога да ти кажа как ,защото сама се научих и за това." Да не се чудите този отговор е за всичко в което немога да ви помогна.. :blabla: :hahha
Plucky
Осъзнаваш ли, че това е флууд?!!!По дяволитеее... :@ Тооонзи