Такаааа.Тук ще се записвате...ама първо да обясня.Конкурса е в три кръга, за Здрач графики. НАЙ-ВАЖНОТО Е ДА НЕ СЕ ОТКАЗВАТЕ .
Та, направо ще ви дам какво ми написа Marty, че ме мързи:
Та, направо ще ви дам какво ми написа Marty, че ме мързи:
Значи конкурса да се състои от 3 етапа:1ви-аватари,2ри-подписи,3ти-тапети.
Може да участва всеки,който се занимава с графики и най-важното да не се отказва до края. окс
Първия етап може да се проведе по следния начин :да бъде от 5 кръга,като всеки кръг ще е на различна тема свързана с Twilight и ще будат давани снимки за графиките.Участника може да пусне по 2 аватара за всеки кръг,като при всеки кръг ще има определени правила.Примерно при първия ще са разрешени всички ефекти.При втория примерно аватарите трябва да са със текстура и т.н.
Участниците ще има седмица да пуснат графиките си. Оценяването ще става чрез анкета,която трае 1 седмица.Участника,който е спечелил съответния кръг ще получи графика по свое желание.От всеки кръг ще се събират точки.Участника с най-много гласове за съот. графика получава толкова точки колкото гласове има.На края на 5тия кръг точките се събират и се разбира победителя в 1вия етап.Наградите ще са 3:първата може да е член на група VIP(ако сте съгласни трябва да се направи такава група) във форума;втората за тези,които имат сайт,може да е дизайн за него или някакъв пакет с графики (т.е. пожелание аватари,подписи,тапети,банери и др.);и третата реклама на сайт(стига самия участник да има такъв).
Втория етап ще се проведе по същия начин,само че с подписи,третия също (с тапети).