Twilight Fans Forum

Join the forum, it's quick and easy

Twilight Fans Forum
Twilight Fans Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Търсене

Display results as :

Rechercher Advanced Search

Latest topics
» Честит рожден ден на Чоки!
Пърси Джаксън и Боговете на Олимп: Похитителят на мълнии EmptyНед Авг 12, 2012 5:10 am by Мушки

» С колко завършихте 2011/2012?
Пърси Джаксън и Боговете на Олимп: Похитителят на мълнии EmptyВто Юли 24, 2012 4:36 pm by sylar

»  Коя книга четете в момента? vol.2
Пърси Джаксън и Боговете на Олимп: Похитителят на мълнии EmptyВто Юли 24, 2012 4:35 pm by sylar

» Какво яде/пи последно? vol.2
Пърси Джаксън и Боговете на Олимп: Похитителят на мълнии EmptyВто Юли 24, 2012 4:31 pm by sylar

»  Как се чувстваш в момента? vol.2
Пърси Джаксън и Боговете на Олимп: Похитителят на мълнии EmptyСъб Юли 07, 2012 8:02 pm by Мушки

» tumblr.
Пърси Джаксън и Боговете на Олимп: Похитителят на мълнии EmptyСъб Юли 07, 2012 7:35 pm by Мушки

» Коя от дарбите на героите ви харесва най-много?
Пърси Джаксън и Боговете на Олимп: Похитителят на мълнии EmptyСъб Юни 02, 2012 5:49 am by rollinginthedeep.

» Скайп аватар vol.2
Пърси Джаксън и Боговете на Олимп: Похитителят на мълнии EmptyЧет Май 24, 2012 5:09 am by Мушки

» Taylor vs. Robert ?
Пърси Джаксън и Боговете на Олимп: Похитителят на мълнии EmptyЧет Апр 12, 2012 2:56 am by BellaCullen

Navigation
 Portal
 Index
 Memberlist
 Profile
 FAQ
 Search
Affiliates

You are not connected. Please login or register

Пърси Джаксън и Боговете на Олимп: Похитителят на мълнии

+4
. colorado sunrise
sylar
~Ver~
xxxRaikkonenxxx
8 posters

Go down  Съобщение [Страница 1 от 1]

xxxRaikkonenxxx

xxxRaikkonenxxx
Fanpire
Fanpire

Пърси Джаксън и Боговете на Олимп: Похитителят на мълнии Percy_jackson_and_the_olympians_the_lightning_thief_poster9
Режисьор: Крис Кълъмбъс
В ролите: Ума Търман , Кевин МакКид , Катрин Киниър , Стив Куган , Шон Бийн , Александра Дадарио , Логан Лърман , Росарио Доусън , Пиърс Броснан , Брандън Т. Джаксън и др.
Година : 2010
Времетраене : 118 минути
Резюме : Младо момче на име Пърси Джаксън (Логан Лърман) открива, че е полубог, син на Посейдон (Кевин Маккид).Забъркващият се в неприятности Пърси Джаксън си има проблеми в училище, но това е най-малкото, което го притеснява. 21-ви век е, но изглежда че боговете на планината Олимп някакси са успели да се пренесат от учебника му по гръцка митология в реалния му живот. Пърси научава, че истинския му баща е Посейдон, богът на морето, което означава че Пърси е полубог – получовек. В същото време, Зевс, върховният бог, обвинява Пърси в това, че е откраднал кутията с мълниите...първото оръжие за масово унищожение.Младежът предприема пътешествие в Америка заедно с приятелите си Анабет (Александра Дадарио), която също е полубог и Гровър (Брандън Джаксън) който е сатир. Целта на Пърси е да спаси майка си (Катрин Кийнър), да върне на Зевс (Шон Бийн) неговата открадната гръмотевица и да предотврати война между боговете.
Филмът е режисиран от създателя на първите два филма от поредиците „Сам вкъщи”, „Хари Потър” и култовия „Мисис Даутфайър”.

~Ver~

~Ver~
Fanpire
Fanpire

Изтеглих го отдавна, но не ми се гледа с лошо качество, така че може да изчакам още малко. Пърси Джаксън и Боговете на Олимп: Похитителят на мълнии 381751

sylar

sylar
you can't spell bass without ass

Гледах го на кино миналата седмица..Бива го,увлекателен е ;д

. colorado sunrise

. colorado sunrise
Fanpire
Fanpire

Много,много ме изкефи,даже го гледах 2 пъти.. Пърси Джаксън и Боговете на Олимп: Похитителят на мълнии 25791 Razz

prettyreckless.

prettyreckless.
Fanpire
Fanpire

И аз го гледах на кино преди време. Супер е. <3

~Vanity

~Vanity
Fanpire
Fanpire

Не съм го гледала,но ми се вижда интересен.

DeviiLgirL.

DeviiLgirL.
Потребител
Потребител

Аз също не съм гледала филма,но много хора ми го препоръчват. Мисля да си го сваля!

drinkmysoul

drinkmysoul
Fanpire
Fanpire

ОУ ЙЕС! Да казвам ли колко брутално красив е.. ъм, Логан? Пърси Джаксън и Боговете на Олимп: Похитителят на мълнии 2141 Добре са го избрали ;]
Филмът го гледах днес, честно казано ми хареса страшно много.

Sponsored content

Върнете се в началото  Съобщение [Страница 1 от 1]

Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите