Филмът беше велик! (или поне така ми изглежда след толкова чакане)
Имаше страшно много смях.Лавендър ми беше смешна през цялото време.Уон-уон.
.. Луна е голям шемет,актрисата се справя отлично с ролята си.Трябва да призная,че съм впечатлена от играта на Джим.Справи се блестящо с ролята на Хорас!На партито му ме разби Макклагън с тези намеци отправени към Хърмаяни.А после Хари и Макклагън:
-Какво ям всъщност?
-Драконови топки!
(rofl) И после айде го изповърна върху Снейп,хахауаха.
Ок,Алан беше велииик.Просто като го видя в образа на Снейп ме напушва такъв смях и аз незнам защо."Noooot so quick,Potter!" (rofl).
Роон и любовната отвара.Смях,смяях.Как падна от дивана,и помисли Слъгхорн за Ромилда.Пхахах.
Мм,жалко,че бяха орязали спомена от къщата на Гонт.Беше си доста важен според мен и можеха да изрежат някое от млясканията и да сложат това например.другите спомени бяха добре.
Добавената сцена в Хралупата по време на зимната ваканция ми изпълва душата просто,нищо,че я няма в книгата!Не беше ли направено ефектно,айде сега.Хелена е перфектната Белатрикс=ку*ка.
Така и се радвам,че не е истина.Грейбек беше..зловещ,да.
Драко..Том се беше вживял много в героя си,но си изглеждаше така както трябва да бъде.Поне това с изчезващия гардероб (?) го бяха направили ясно,за тези,които не са чели книгата.
Хари и Джини бяха сладки,само целувката беше малко нескопосана.Виж тази с Чо беше по-задоволителна.
Стигам до последната част..Значи момента на езерото,в пещерата беше направен много добре.Когато Дъмбълдор прогони инфериите беше толкова..величествено.После на Астрономическата кула пак горе-долу бяха скалпили диалога и добре се получи като цяло.Разочарована съм от малкото,което видяхме накрая.Нямаше битка в замъка,Хагрид не се показа от къщата,когато Бела я подпали,нямаше я сцената в болничното крило,
нямаше погребението на директора..Но пък,смъртта на Дъмбълдор успя да ме разплаче.Тъжно беше,много тъжно!Върховно беше когато вдигнаха пръчки и разсеяха знака.Рев,рев..почти до края на филма.Обичах Албус Дъмбълдор ,мамка му!
А,и се радвам,че поне показаха феникса на Дъмбълдор..жалната му песен.
След като видях обяснението на Йейтс,защо е нямало битка ми се стори наистина логично,така че това го преживях.
Обобщение: Най-добрият ХП филм.досега!
Не ми остава друго освен да чакам Даровете на смъртта.