Новата музикална звезда Лейди ГаГа отмени снощния си концерт в Индиана, след като минути преди да излезе на сцената, колабирала в гримьорната си. Лекарите, които оказали помощ на видимо изтощената певица, я посъветвали да не излиза да пее, а да се отдаде на пълен релакс.
Феновете на изпълнителката доста се притеснили, след като разбрали, че любимката им се е почувствала зле. За да не ги държи в напрежение, няколко часа след като отменила концерта си, тя написала съобщение в страницата си в Twitter.
„Плаках с часове, защото се чувствах така сякаш съм предала феновете си. Около час преди концерта се почувствах замаяна и дишах труднo“, написала Лейди ГаГа. „Медицинският екип, който дойде, за да се погрижи за мен, ми обясни, че това е в резултат на изтощение и дехидратация.“
„Не мога да намеря думи, с които да изразя колко много съжалявам. Чувах от съблекалнята как феновете ми ме окуражават, молих всички да ме пуснат на сцената, но те не ми позволиха“, сърцераздирателно споделила Лейди ГаГа.
2009-а година беше много успешна за американската певица. Тя непрекъснато беше на път, за да изнася концерти из цялата страна. Явно обаче тежкия график и изтощението са си казали своето и тялото на Лейди Гага не е успяло да издържи на преумората.