В едно от поредните си интервюта Риана разкри, че доста преди Крис Браун да й посегне, тя е усещала, че той става агресивен. Явно шестото й чувство е било добре развито, защото двамата изпълнители прекратиха връзката си именно след като през февруари миналата година певецът жестоко я преби в колата си.
"Той имаше проблеми със самоконтрола, беше несигурен. А когато хората нямат вяра в себе си, те стават много агресивни. Понякога посягат, друг път тормозът не е физически, а чрез обиди и унижения. Карат те да се чувстваш нищожен", споделила Риана.
Изпълнителката на Rehab разкрила още, че е била емоционално изхабена, когато е влязла в студиото, за да запише последния си албум Rated R.
"Докато записвах песните, всеки ден бях в различно настроение. Веднъж се чувствах супер скапано, друг път - нещастна, затова и всяка песен разказва различна история", разказала певицата. "И днес ми е трудно да слушам някои песни, други пък едва успях да запиша."
Крис Браун беше признат за виновен по делото за нападението над приятелката му през февруари. Той трябваше да покрие 80 часа обществено полезен труд, да ходи в продължение на 12 месеца на курсове за обладяване на насилието и получи петгодишен изпитателен срок.