Мале,страхотни са!! :sun
Поръчка:Подпис+ав на The Prodigy?
Поръчка:Подпис+ав на The Prodigy?
Азз!Иначе са просто убийствени!Ashley Greene* написа:Мерси,пазя psd-тата,така че,ако някой ги иска да пише
палачинкии.. написа:Азз!Иначе са просто убийствени!Ashley Greene* написа:Мерси,пазя psd-тата,така че,ако някой ги иска да пише
Последната промяна е направена от ~Jacob Team на Съб Апр 25, 2009 3:49 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Ashley Greene* написа:Ехе,най-накрая запалих някой Ок,ей сега я почвам
В "15 интересни неща за теб" много добре съм написала,че съм мързелива,а във влака нямам лаптоп.А и ти много добре знаеш,че щях да сложа.Но твой проблем.Ashley Greene* написа: Иии Нат,тъй като не виждам да носиш подписа на Prodigy,аз ще го взема
Добре,де просто забелязах,че не го носишш и реших,че не ти харесва и затова аз си го взех.Не мога да разбера какъв е проблема...Като го искаш,вземай го~cookie.jar <3 написа:В "15 интересни неща за теб" много добре съм написала,че съм мързелива,а във влака нямам лаптоп.А и ти много добре знаеш,че щях да сложа.Но твой проблем.Ashley Greene* написа: Иии Нат,тъй като не виждам да носиш подписа на Prodigy,аз ще го взема
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
|
|