Twilight Fans Forum

Join the forum, it's quick and easy

Twilight Fans Forum
Twilight Fans Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Търсене

Display results as :

Rechercher Advanced Search

Latest topics
» Честит рожден ден на Чоки!
А после съм билаа..ку*ка, ми щот не се връзвам на такива ла*на..Живея по мои, мои правила и още вярвам, вярвам в колора.. EmptyНед Авг 12, 2012 5:10 am by Мушки

» С колко завършихте 2011/2012?
А после съм билаа..ку*ка, ми щот не се връзвам на такива ла*на..Живея по мои, мои правила и още вярвам, вярвам в колора.. EmptyВто Юли 24, 2012 4:36 pm by sylar

»  Коя книга четете в момента? vol.2
А после съм билаа..ку*ка, ми щот не се връзвам на такива ла*на..Живея по мои, мои правила и още вярвам, вярвам в колора.. EmptyВто Юли 24, 2012 4:35 pm by sylar

» Какво яде/пи последно? vol.2
А после съм билаа..ку*ка, ми щот не се връзвам на такива ла*на..Живея по мои, мои правила и още вярвам, вярвам в колора.. EmptyВто Юли 24, 2012 4:31 pm by sylar

»  Как се чувстваш в момента? vol.2
А после съм билаа..ку*ка, ми щот не се връзвам на такива ла*на..Живея по мои, мои правила и още вярвам, вярвам в колора.. EmptyСъб Юли 07, 2012 8:02 pm by Мушки

» tumblr.
А после съм билаа..ку*ка, ми щот не се връзвам на такива ла*на..Живея по мои, мои правила и още вярвам, вярвам в колора.. EmptyСъб Юли 07, 2012 7:35 pm by Мушки

» Коя от дарбите на героите ви харесва най-много?
А после съм билаа..ку*ка, ми щот не се връзвам на такива ла*на..Живея по мои, мои правила и още вярвам, вярвам в колора.. EmptyСъб Юни 02, 2012 5:49 am by rollinginthedeep.

» Скайп аватар vol.2
А после съм билаа..ку*ка, ми щот не се връзвам на такива ла*на..Живея по мои, мои правила и още вярвам, вярвам в колора.. EmptyЧет Май 24, 2012 5:09 am by Мушки

» Taylor vs. Robert ?
А после съм билаа..ку*ка, ми щот не се връзвам на такива ла*на..Живея по мои, мои правила и още вярвам, вярвам в колора.. EmptyЧет Апр 12, 2012 2:56 am by BellaCullen

Navigation
 Portal
 Index
 Memberlist
 Profile
 FAQ
 Search
Affiliates

You are not connected. Please login or register

А после съм билаа..ку*ка, ми щот не се връзвам на такива ла*на..Живея по мои, мои правила и още вярвам, вярвам в колора..

+13
xxAdi
x_error_x
xxxRaikkonenxxx
prettyreckless.
rollinginthedeep.
greenworld_
~Vanity
. colorado sunrise
-TingTing-
Little Dhampir
~Ver~
drinkmysoul
franzellka.
17 posters

Иди на страница : 1, 2, 3  Next

Go down  Съобщение [Страница 1 от 3]

franzellka.

franzellka.
Начинаещ
Начинаещ

Здравейте Very Happy
За тези..които не ме познават..казвам се Бетина(Бети, Бет)
Рядко изпълнявам поръчки, защото нямам свободно време..когато изпълнявам ще ви казвам.Ще се радвам да изказвате мнение за това..което пускам Smile

След малко мои неща Very Happy

А после съм билаа..ку*ка, ми щот не се връзвам на такива ла*на..Живея по мои, мои правила и още вярвам, вярвам в колора.. O03vaw

А после съм билаа..ку*ка, ми щот не се връзвам на такива ла*на..Живея по мои, мои правила и още вярвам, вярвам в колора.. 2lxcu8h

А после съм билаа..ку*ка, ми щот не се връзвам на такива ла*на..Живея по мои, мои правила и още вярвам, вярвам в колора.. 6hs5ro

А после съм билаа..ку*ка, ми щот не се връзвам на такива ла*на..Живея по мои, мои правила и още вярвам, вярвам в колора.. 35kn89e

А после съм билаа..ку*ка, ми щот не се връзвам на такива ла*на..Живея по мои, мои правила и още вярвам, вярвам в колора.. N7vno

Не пускай два поредни поста, а редактирай първия!
Дани

drinkmysoul

drinkmysoul
Fanpire
Fanpire

Хеей, здрасти (: Тенкс, че се регна (:
Още от първия път, когато видях графиките ти, се влюбих в тях и съм вечна твоя фенка <33 xD

~Ver~

~Ver~
Fanpire
Fanpire

Ооо, супер са. Ще си взема нещо, ама не сега, нека малко да понося подаръка си. А после съм билаа..ку*ка, ми щот не се връзвам на такива ла*на..Живея по мои, мои правила и още вярвам, вярвам в колора.. 269479

drinkmysoul

drinkmysoul
Fanpire
Fanpire

Уаау, ето този пост ме смаза тотално. Всичко е страхотно, а да не говорим за Майлините подписи.. <33333

. colorado sunrise

. colorado sunrise
Fanpire
Fanpire

Много обичам графиките ти... Razz
А после съм билаа..ку*ка, ми щот не се връзвам на такива ла*на..Живея по мои, мои правила и още вярвам, вярвам в колора.. 35kn89e Това е перфектно,уникално,жестоко,удивително,нямам думи...
А подписът на Джъстин ми е любим,обожавам го. confused
А после съм билаа..ку*ка, ми щот не се връзвам на такива ла*на..Живея по мои, мои правила и още вярвам, вярвам в колора.. 2upwu3p Това ще си го взема за тук...прелестно.Джейки ис майн... rabbit

едит:нали може да си го взема... А после съм билаа..ку*ка, ми щот не се връзвам на такива ла*на..Живея по мои, мои правила и още вярвам, вярвам в колора.. 37546

Дани

franzellka.

franzellka.
Начинаещ
Начинаещ

Благодаря виии; може ест да го вземеш ;Д
Стари графикии от май месец '09г.

Spoiler:
Не пускай два поредни поста, а редактирай първия.
Когато постваш повече подписи, слагай ги в спойлер.
Можеш да пускаш максимум два поста с графики на ден.
При следващо неспазване, на което и да е от правилата, постът ти ще бъде изтрит!

Дани

~Vanity

~Vanity
Fanpire
Fanpire

Всичките ти неща са смазващо и брутално яки. Обижавам стила ти! <333

greenworld_

greenworld_
Fanpire
Fanpire

Всичко е невероятно! А после съм билаа..ку*ка, ми щот не се връзвам на такива ла*на..Живея по мои, мои правила и още вярвам, вярвам в колора.. 269479 На Джаксън от първия пост и Дженсън от втория са ми легнали на сърцето (като...ениуей ;д)!Много ми харесват текстурите, които слагаш на определена графика, както и колоризациите! А после съм билаа..ку*ка, ми щот не се връзвам на такива ла*на..Живея по мои, мои правила и още вярвам, вярвам в колора.. 37666

rollinginthedeep.

rollinginthedeep.
Фен
Фен

Невероятни.Великолепни.Чудесни.Страхотни!

rollinginthedeep.

rollinginthedeep.
Фен
Фен

xxxRaikkonenxxx написа:Първите три рулират!

Подкрепям.

Sponsored content

Върнете се в началото  Съобщение [Страница 1 от 3]

Иди на страница : 1, 2, 3  Next

Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите