хей
Join the forum, it's quick and easy
Li, Na, K, Rb и Cs (це ес )sylar написа:хайй
бту алкални елементи кои бяха тея?
ооо.. и аз правя... заедно с едно момиче о.О~Ver~ написа:още дооправям презентацията ... иначе съм добре, за сега ;d
по химия; на същата тема~Ver~ написа:аз съм си сама по какво е вашата?
о,верно бе ама така е като не съм учила химия 2 години~Ver~ написа:Li, Na, K, Rb и Cs (це ес )sylar написа:хайй
eee, браво~Ver~ написа:охоо ... мойта вече я направих :Д
нямате я като предмет, или въобще не си учила?sylar написа:о,верно бе ама така е като не съм учила химия 2 години~Ver~ написа:Li, Na, K, Rb и Cs (це ес )sylar написа:хайй
Последната промяна е направена от sylar на Нед Дек 27, 2009 10:57 pm; мнението е било променяно общо 1 път
мерси,, :Д~supergirl написа:eee, браво~Ver~ написа:охоо ... мойта вече я направих :Д
и по-добреsylar написа:8 клас въобще я нямахме като предмет,а сега в 9ти ни е на испански и през седмица,общо съм имала 3-4 часа тази година
а да бе.аз харесвам химията,ама сега с тоя шибан испански е супер трудното,'щото всичко е наобратно~supergirl написа:и по-добреsylar написа:8 клас въобще я нямахме като предмет,а сега в 9ти ни е на испански и през седмица,общо съм имала 3-4 часа тази година
едва ли е по-гаденsylar написа:а да бе.аз харесвам химията,ама сега с тоя шибан испански е супер трудното,'щото всичко е наобратно~supergirl написа:и по-добреsylar написа:8 клас въобще я нямахме като предмет,а сега в 9ти ни е на испански и през седмица,общо съм имала 3-4 часа тази година
ти чуваш ли се?тва е най-циганският език на света~supergirl написа:дам
защо бе? струва ми се готин...sylar написа:ти чуваш ли се?тва е най-циганският език на света~supergirl написа:дам
не се съмнявамsylar написа:трябва да се хванеш да го учиш,за да разбереш + това няма по-отвратителни хора от испанците
Similar topics
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
|
|