Join the forum, it's quick and easy
Twilight Fans Forum
От WB са го свалили.a beautiful day <3 написа:Хораа,не ми се отваряя! :(:(
Чакам с нетърпение,с огромно нетърпение да го пусннат официално!
sylar написа:ВЕЛИКО,ВЕЛИКО,ВЕЛИКО!!Направо настръхнах цялата ;pp нямам търпение вече да излезе
палачинкии.. написа:ОМГ!!! Страхотен,невероятен,убийствен,искам гоооооооо! Как ще дочакамм?
Дейвид Йейтс в интервю каза, че голите сцени на Дан (Хари) ще бъдат няколко пъти - като едната (със сигурност) е при първата среща със Сребърната кошута и измъкването на меча на Грифиндор от езерото. Любопитното е, че ще има 2 сцени, в които Хари ще види Дъмбълдор - едната е оригиналната в Кинг Крос, а другата ще е преди Хари да умре и ще се намира в Лондонското метро - и в двете ще е гол.
Също така при унищожаването на медальона образите на Хари и Хърмаяни ще се целуват.
И най-важната новина - Дан и Ема ще танцуват -нещо, което го няма в книгата, и в същото време ще си прошепват тайни. Какви тайни - дано премиерата ни открехне, защото ще е доста гадно, ако излезне сцената с ниско качество и ще се наложи да я изгледам (защото няма как да се удържа :/ ).
EDIT: "Хари Потър и Нечистокръвния принц" (филмът) е номиниран за "Грами" в категория "Най-добър саундтрак за Игрален Филм, ТВ сериал или друга визуална медия"!
Ето това ме зарадва най-много!Волдемор ще има повече сцени, отколкото в книгата (особено в първа част)
+1. Толкова щастлива бях като видях трейлъра, че... Наистина не знам как ще изтрая още толкова многоо време, докато филмът излезе. Със сигурност ще е добър. И то много добър. <333Obsessed. написа:
Dh Preview One - Funny bloopers are a click away
Гледайте,докато пак не го махнат.Това в началото са и сцени зад кадър.
Простооо подивях снощи!Истерията пак започва,не знам как ще издържа почти една година.Усещам,че филмът ще е ВЕЛИК,в пълния смисъл на думата!
Дани
Similar topics
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите