Twilight Fans Forum

Join the forum, it's quick and easy

Twilight Fans Forum
Twilight Fans Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Търсене

Display results as :

Rechercher Advanced Search

Latest topics
» Честит рожден ден на Чоки!
Бермудския триъгълник! EmptyНед Авг 12, 2012 5:10 am by Мушки

» С колко завършихте 2011/2012?
Бермудския триъгълник! EmptyВто Юли 24, 2012 4:36 pm by sylar

»  Коя книга четете в момента? vol.2
Бермудския триъгълник! EmptyВто Юли 24, 2012 4:35 pm by sylar

» Какво яде/пи последно? vol.2
Бермудския триъгълник! EmptyВто Юли 24, 2012 4:31 pm by sylar

»  Как се чувстваш в момента? vol.2
Бермудския триъгълник! EmptyСъб Юли 07, 2012 8:02 pm by Мушки

» tumblr.
Бермудския триъгълник! EmptyСъб Юли 07, 2012 7:35 pm by Мушки

» Коя от дарбите на героите ви харесва най-много?
Бермудския триъгълник! EmptyСъб Юни 02, 2012 5:49 am by rollinginthedeep.

» Скайп аватар vol.2
Бермудския триъгълник! EmptyЧет Май 24, 2012 5:09 am by Мушки

» Taylor vs. Robert ?
Бермудския триъгълник! EmptyЧет Апр 12, 2012 2:56 am by BellaCullen

Navigation
 Portal
 Index
 Memberlist
 Profile
 FAQ
 Search
Affiliates

You are not connected. Please login or register

Бермудския триъгълник!

3 posters

Go down  Съобщение [Страница 1 от 1]

1h Бермудския триъгълник! Съб Ное 14, 2009 11:51 pm

. colorado sunrise

. colorado sunrise
Fanpire
Fanpire

Ето тема ... Smile
Всичко ,което сте чували,чели за него,вярвате ли на всичко и защо според вас се случват тези неща?

2h Re: Бермудския триъгълник! Съб Ное 14, 2009 11:57 pm

-TingTing-

-TingTing-
Fanpire
Fanpire

Значи аз съм чела една книжка за него,тя е доста стара,но много интересна.Теориите са,че когато самолет или кораб преминава близо до острова,по необясним начин се образува магнетично поле и привлича към него,след това те потъват в огромна дупка в океана.Другата теория,която според мен е по-малко вероятна,е че при преминаването на превозните средства,всякаш от нищото се появяват извънземни и отвличат по много бърз начин.
Всъщност,най-вярните теории показват,че преди време е имало случай,един кораб тръгва на път и приближавайки,изчезва просто ей така и не могат да се свържат с екипажа.След няколко дни корабът се върнал там,откъдето е тръгнал,с две котки и едно куче на борда,които били живи(принадлежат на някои от пътниците),а храната,леглата,дрехите си стояли все едно нищо не е сталано - храната на екипажа стояла сготвена на печката,корабът бил в перфектно състояние.. Даже е имало още такива случаи.
Има още много,ако се сетя ще пиша пак.Айде да чуя и другите Бермудския триъгълник! 381751

3h Re: Бермудския триъгълник! Нед Ное 15, 2009 5:19 am

. colorado sunrise

. colorado sunrise
Fanpire
Fanpire

Бду аз съм гледала филма,той е три част и е много як... Very Happy

Има най-различни теории за случващото се с корабите и самолетите.Едната е свързана с географските характеристики на района ,бурите и мъглите, които затруднярат движението.Друга ,с натрупване на метан,който причинявал водовъртежи и така изчезвали корабите и самолетите...Естесвено има хора ,които смятат ,че всичко това е дело на нещо свръхестествено ,дали ще са извънземни или нещо друго.Аз ,не знам защо ,но най-вярвам на теорията с магнитните явления и инфразвука.Бях разговаряла с братовчедка ми на тази тема(много обичаме да си говориме за такива неща) и решихме ,че може би има нещо гнило в цялата работа на дъното на океана... Бермудския триъгълник! 25791

4h Re: Бермудския триъгълник! Нед Ное 15, 2009 8:50 pm

a beautiful day <3

a beautiful day <3
Fanpire
Fanpire

Една от любимите ми теми Бермудския триъгълник! 269479
Поприцип нямам представа защо и как става всичко това.Нямам особено мнение по въпроса,но и аз смятам като Мони.Само ед не ми е ясно де - ако е примерно някой водовъртеж или природно явление,къде отиват останките на корабите/самолетите?

Sponsored content

Върнете се в началото  Съобщение [Страница 1 от 1]

Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите