Хора, гледате само лошите страни. xD
Нямало блузи, нямало банани.
По-важното е, че тогава хората са били спокойни, изобщо държанието е било друго, никой не е искал да краде, не е желаел лошото. Просто .. незнам как да си изкажа мислите.
Имам на впредвид, че дядо ми е живял до затвора във Пловдив и е стоял на ОТКЛЮЧЕНИ ВРАТИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Баба също. Мама и Тати казват, че са имали много хубаво детство, а това дето ние го имаме, можем само да си го.. ох, спирам до тука. На всичкото отгоре е имало всичко, то даже е било ефтино. Може да са се ограничавали от някои работи, но защо за бога тогава българския народ е бил 10 милиона? А??
Защо всички за живяли мирно, хората не са умирали постоянно на пътищата, не е имало толкова наркобосове и т.н.т.
Отговора е, че просто тогава е имало закони, хората са имали респект и са ги спазвали! Най-вече, че наистина е имало контрол, не като сега. Държавата е имала по-малко проблеми, сега можем само да си мечтаем за такива времена, при положение, че 400 000 българи годишно умират от пътни произшествия и 60 000 деца. Егати шофьорите, малка съм да ги говоря тия работи, ама то това държава ли е нашето, всеки гледа да прибере за него повече. Спирам до тук, че почваме голяма и друга тема ..
Евала, ако някой ми е прочел мемоарите.
Извод; НЯМАЛО Е ТАКИВА ГОЛЕМИ ОГРАНИЧЕНИЯ! Просто хората по онова време е нямало как да знаят, че такива неща изобщо съществуват.
п.п; и аз се интересувам от историята ни..