И Юри ли си имаме вече
Значи, аз съм по - стандартна (не че имам против идеята на Нати, ами просто казвам стандартните категории, които бих искала да видя
).
Значи, раздели:
Най - добър филм, най - добър сценарий, най - добра женска/мъжка роля, най - добър сериал
Най - добра песен, най - добър изпълнител/ка, най - добра група, най - добър летен хит, най - добър клип, най - интересен клип, най - добър/ра/ри нови изпълнители, изпълнителки, групи
Най - редовен потребител, най - строг админ, най - весел админ, най - готин админ, най - забавен потребител, най - добър модератор, най - обновяващи отговорници, най - готин нов потребител, най - готин потребител
Най - интересен раздел(тема), най - подреден раздел(тема), най - обновяващ се раздел(тема), най - скучен раздел(тема), най - безсмислен раздел(тема)
Най - добър графьор, най - проспериращ графьор, най - креативен графьор, "най - шарен графьор" (правил най - шарени неща), "най - тъмен графьор" (правил най - много тъмни неща)
Разбира се, може да не включвате всички, защото има и доста тъпи (като последните две
), но както решите.Таа, за тази идея на Нат съм напълно съгласна, трябва само да измислим категориите.