Twilight Fans Forum

Join the forum, it's quick and easy

Twilight Fans Forum
Twilight Fans Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Търсене

Display results as :

Rechercher Advanced Search

Latest topics
» Честит рожден ден на Чоки!
You got real big brains, but I'm looking at ur .. graphics! EmptyНед Авг 12, 2012 5:10 am by Мушки

» С колко завършихте 2011/2012?
You got real big brains, but I'm looking at ur .. graphics! EmptyВто Юли 24, 2012 4:36 pm by sylar

»  Коя книга четете в момента? vol.2
You got real big brains, but I'm looking at ur .. graphics! EmptyВто Юли 24, 2012 4:35 pm by sylar

» Какво яде/пи последно? vol.2
You got real big brains, but I'm looking at ur .. graphics! EmptyВто Юли 24, 2012 4:31 pm by sylar

»  Как се чувстваш в момента? vol.2
You got real big brains, but I'm looking at ur .. graphics! EmptyСъб Юли 07, 2012 8:02 pm by Мушки

» tumblr.
You got real big brains, but I'm looking at ur .. graphics! EmptyСъб Юли 07, 2012 7:35 pm by Мушки

» Коя от дарбите на героите ви харесва най-много?
You got real big brains, but I'm looking at ur .. graphics! EmptyСъб Юни 02, 2012 5:49 am by rollinginthedeep.

» Скайп аватар vol.2
You got real big brains, but I'm looking at ur .. graphics! EmptyЧет Май 24, 2012 5:09 am by Мушки

» Taylor vs. Robert ?
You got real big brains, but I'm looking at ur .. graphics! EmptyЧет Апр 12, 2012 2:56 am by BellaCullen

Navigation
 Portal
 Index
 Memberlist
 Profile
 FAQ
 Search
Affiliates

You are not connected. Please login or register

You got real big brains, but I'm looking at ur .. graphics!

+4
sylar
jarofhearts
Obsessed.
KBitch~
8 posters

Иди на страница : 1, 2  Next

Go down  Съобщение [Страница 1 от 2]

KBitch~

KBitch~
Потребител
Потребител

Така. Тити ми върна надеждата ии реших да си пусна темата.

И ето няколко правила, макар и да не са особено нужни, тъй като не съм кой знае колко добра.

~ Приемам поръчки.
~ Кредита не е задължителен, но все пак държа на него.
~ Имам правото и да отказвам поръчки, макар че се радвам на придизвикателства и винаги ще опитам първо преди да откажа.
~ Носенето на поръчана графика не е задължително.
~ Ще помоля да ми се дават снимки. Ако са и със сравнително добро качество, супер ще е, но дори и да са с лошо, все ще се закърви работата.

Ии за момента имам намерени 2 сига, тъй като другите не мога да ги намеря из компа /всъщност са 3, но 3тия само гореспоменатото момиче, а именно Тити, ще си е останала видяла го/. Също имам и няколко иконки от Туайлайт ДВДто. Ъъ, ще пусна и сиговете от KD, макар че май повечето са ги виждали. И хедърите на сайта също са правени от мен. :]]

Jacob.
You got real big brains, but I'm looking at ur .. graphics! Jacobb

Emma Roberts.
You got real big brains, but I'm looking at ur .. graphics! Emmar

Kristen Stewart.
You got real big brains, but I'm looking at ur .. graphics! Sig1
You got real big brains, but I'm looking at ur .. graphics! Sig2
You got real big brains, but I'm looking at ur .. graphics! Sig3
You got real big brains, but I'm looking at ur .. graphics! Sig4

+ 50 иконки от Здрач. /до първата сцена в Биологията/
Свързвам, слагам надписи, стига да има желаещи. /макар и да не са нищо особено. просто си играх с колоризацията/
Spoiler:

& утре ще пусна нещата, за които Тити ме помоли по скайп. И ако има желаещи, още иконки на Здрача ще пусна. Very Happy

Obsessed.

Obsessed.
Fanpire
Fanpire

Цветии,Цветии <3333 .М/у тъкмо щях да те подканвам да си пускаш тема. ;D
Аз съм ти фенка,съвсем сериозно,хяхя.Умееш да съчетаваш снимки,текстури и текст и ти се получава много хубаво.Колоризациите,също са страхотни.Аз си се влюбих в т'ва на Джейкъб,много е оригинално.Колкото до иконките-невероятни!!И аз предпочитам просто да сложа един колор,а не да ги плескам с много текстури ;dd.Сигурно ще си взема някоя за скайп..на Бела ме привличат,хихи.Няма да откажа да видя и още иконки де. You got real big brains, but I'm looking at ur .. graphics! 37546
Иначе не се и съмнявам,че подписа ми ще е уникален You got real big brains, but I'm looking at ur .. graphics! 381751 Razz

Последната промяна е направена от Bella~ на Сря Апр 08, 2009 3:05 pm; мнението е било променяно общо 1 път

jarofhearts

jarofhearts
Fanpire
Fanpire

Страхотни неща. Просто невероятни. Личи си, че си много добра. Браво! Продължавай все така. :sun Razz

sylar

sylar
you can't spell bass without ass

WoW!!!Невероятни са!Много оригинални идеи за всяка графика,а колорите са страхотни! Razz

greenworld_

greenworld_
Fanpire
Fanpire

Всичко е удивително!Една от любимите ми графьорки си вече ;D

a beautiful day <3

a beautiful day <3
Fanpire
Fanpire

Ауу,аз съм ти фен отдавна,още когато видях сайта ти за Кристен,защото бях напълно убедена,че си правиш дизйана сама.Супер си!!Направо..Супер!
П.П-Може ли подписа на Джейкъб + някоя иконка?
Иначе аз съм желаеща да пуснеш още иконки на Здрач.Ще съм във възторг! :sun

????

Гост

Може ли това на Jacob :cvete:

a beautiful day <3

a beautiful day <3
Fanpire
Fanpire

Ааа,не си познала,аз първа си го исках Smile
Ако ~Цвети даде,ще го нося първо аз,а след това ти,обещавам,няма да го нося много Smile

????

Гост

Упс сори не видях ,че си го искала ти :sad
тогава може ли https://2img.net/h/i701.photobucket.com/albums/ww11/_kbitch/sig3.png с този ав https://2img.net/h/i701.photobucket.com/albums/ww11/_kbitch/TwiIcons/Part1/5.png

Marty

Marty
~ the chosen one

Може ли да си поръчам един подпис + аватар на Тейлър Лотнър? You got real big brains, but I'm looking at ur .. graphics! 37546

KBitch~

KBitch~
Потребител
Потребител

Може, може /4 all xD/. И понеже не разбрах как се искат иконките към подписа на Джейкъб/Тейлър, сега клъцнах разни там. Утре се надявам, че ще ми остане време м/у тестовете, с които съм затрупана, че да решавам ии ще направя други, както и да довърша подписите на Тити ии да направя това на Марти /надявам се не е проблем, че така ти викам ;D/.
А btw, ако може снимки да ми се дадат за сетчето на Лотнър... супичка ще е. Smile
И към адашката: разбира се, че може.
И за друг път да знаете: вземайте на поразия, като кажете тук, само не ми чакайте отговора. Само гледайте някой друг да не е взел въпросното нещо. Very Happy

You got real big brains, but I'm looking at ur .. graphics! Jacobbicon1 You got real big brains, but I'm looking at ur .. graphics! Jacobbicon2 You got real big brains, but I'm looking at ur .. graphics! Jacobbicon3 You got real big brains, but I'm looking at ur .. graphics! Jacobbicon4

И проклетия сиг за толкова иконки стигна, съжалявам за малкия избор. :\

????

Гост

Мерси :flower

a beautiful day <3

a beautiful day <3
Fanpire
Fanpire

Мерси,~Цвети!
Взимам си ги.Прекрасни са. :sun

drinkmysoul

drinkmysoul
Fanpire
Fanpire

Мила ми Цвети номер 2... Evil or Very Mad искам да ти съобщя най-тържествено, че съм ти най-голямата фенка!! Та ти си невероятно добра! Omg. Just Perfect!

sylar

sylar

Може ли да те помоля за авки на ГаГа?Ето снимки - http://gaga-web.net/gallery/thumbnails.php?album=178

П.П.Знам,че съм си поръчала в няколко теми,но искам да ги сложа в сайта ми за ГаГа.Ако има проблем,не ги прави estestveno

KBitch~

KBitch~
Потребител
Потребител

Разбира се, ще се опитам да го направя бързо, хем музата ми е дошла. ^^
Иначе за момента имам готова графика само за Тити. Просто химията и биологията ми изпиват силите /изпитват ме всеки божи час.. и т'ва си е направо СЪКС! ;d/, заедно с музата. А и отделно, че имам един вид наново да правя сайта за Крис, тъй като цялата ми галерия замина... а и добавям още нетуърк джаджи.

Та, все пак ето го и комплекта:
You got real big brains, but I'm looking at ur .. graphics! RonxHarmione-1
... като авките са в 4 разновидности.
You got real big brains, but I'm looking at ur .. graphics! RonxHarmione-avka-1 You got real big brains, but I'm looking at ur .. graphics! RonxHarmione-avka-2 You got real big brains, but I'm looking at ur .. graphics! RonxHarmione-avka-3 You got real big brains, but I'm looking at ur .. graphics! RonxHarmione-avka-4

И така, надявам се да няма сърдити, просто като нямам муза дори снимките не бих могла да наредя. И бтв, за Тити съм подготвила още 1 вариант, както и още един сет с другите снимки, които ми даде, тъй като доста добре знам този горе колко е зле. И все пак кажи какъв текст искаш. :d

a beautiful day <3

a beautiful day <3
Fanpire
Fanpire

Супер много ми харесва този комплект на Рон и Хърмаяни!!Направо е жесток,както и ти!! :sun

drinkmysoul

drinkmysoul
Fanpire
Fanpire

Всичко е зашеметяващо! :sun

????

Гост

Alice =] написа:Всичко е зашеметяващо! :sun

Наистина е така :rock2:

sylar

sylar

Страхотно е,наистина.Жалко,че е за Тити...Smile Ще може ли да го понося по-късно,след нея? Very Happy

KBitch~

KBitch~
Потребител
Потребител

Стига тя да е съгласна. ;d

Obsessed.

Obsessed.
Fanpire
Fanpire

Хейй,Цвети,страшно многоо ти благодаря за невероятния подпис.Много ми харесва,падам си по-точно такъв стил графики-изчистени,без излишни текстури..За другите подписи не се притеснявай,когато-тогава.На този или на някой друг с Р/Хр (ако съм ти поръчвала друг ;d),ако може само да ми сложиш надпис: аll I need now is you /със срaвнително малки букви xD/.
Иначе подписа си го взимам,разбира се! Razz
А ще ми позволиш ли да го нося и в други форуми?

KBitch~

KBitch~
Потребител
Потребител

ЕВАЛА НА ТЕЯ, ДЕТО МИ ОПРАВИХА НЕТА! <3
Та, както може би разбирате, имах проблеми и за това не успях толкова време да влезна и да пусна иначе готовите преди сегмица поръчки. Просто само в зазз, без други сайтове можех да влизам, а и скайпа и той както ту се вписваше, ту не... но тук не е мястото, където трябва да мрънкам, важното е, че вече всеки ден /надявам се/ ще съм тук. [sun]

И сега нека започна с поръчките.

You got real big brains, but I'm looking at ur .. graphics! RonxHarmionetext

You got real big brains, but I'm looking at ur .. graphics! Gaga1You got real big brains, but I'm looking at ur .. graphics! Gaga2You got real big brains, but I'm looking at ur .. graphics! Gaga3You got real big brains, but I'm looking at ur .. graphics! Gaga4
You got real big brains, but I'm looking at ur .. graphics! Gaga5You got real big brains, but I'm looking at ur .. graphics! Gaga6You got real big brains, but I'm looking at ur .. graphics! Gaga7You got real big brains, but I'm looking at ur .. graphics! Gaga8

You got real big brains, but I'm looking at ur .. graphics! EmWa1

You got real big brains, but I'm looking at ur .. graphics! TayLo1

+ едно само [и не харесвам ХП. снимката само ме радва ;d].
You got real big brains, but I'm looking at ur .. graphics! RonPot1

утре ке пусна иконки към тея ужастни неща, че сега PS-а не сака да се включи, а като ги правих забравих да резна & също така ще се разтърся за останалите неща, направени от скука и без вдъхновение. а и не забравяйте: не сте задължени да носите, поради факта, че са... ужс. :d

????

Гост

Може ли това на Тейлърченчето ми Smile:D:D

drinkmysoul

drinkmysoul
Fanpire
Fanpire

Невероятни са :sun

Sponsored content

Върнете се в началото  Съобщение [Страница 1 от 2]

Иди на страница : 1, 2  Next

Права за този форум: