Харесвате ли го?Имате ли съученици,които ви дразнят?Ако искате може и да дадете снимки
Join the forum, it's quick and easy
yelyahw. написа:Май само аз си мразя класа. xD Кифла до кифла.. и момчетата са идиоти. Нямам търпение да се отърва от тях...
+1sylar написа:И аз си го обожавам <33 Повечето момчета са супер,постояно ни разсмиват ;d , момичетата също са готини.Всички са невероятни и се разбирам супер с тях.Разбира се,има и изключения,но те са малко.
+ 1rockstar~ написа:yelyahw. написа:Май само аз си мразя класа. xD Кифла до кифла.. и момчетата са идиоти. Нямам търпение да се отърва от тях...
Не си единствена! На същото мнение съм
little.sunshine' написа:Перфектен е просто ,за разлика от предишния ми клас ,които беше ужасен. Не се караме ,в часовете е супер забавно,все ще се намери някой който да каже някоя простотия. Ние сме си ботове няма к'во друго да кажа. :P
+1caffeine написа:Толкова антиклас сме, че няма накъде повече. Никаква организация, никакво приятелство, нищо. Всички са разделени на групички и всеки си търси повод да се заяде с някого другиго.
Последна година сме заедно и пак не можем веднъж да се съберем целия клас. Дори на бала май няма да сме всички... Ама почнах да не им обръщам вснимание вече. Движа се само с няколко човека, гледам да се разбирам достатъчно добре с всички и това е.
Дани
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите