Тъй. Ново съм тук и реших като за начало да си направя тема в този раздел.
1. Име: Лили ^^
2. Рождена дата и година, зодия: 25.02.96, Риби
3. Град: Варна
4. Брат или сестра: Не
5. Защо избра този ник: О, не знам. Просто ми изниква в съзнанието и.. ;д
6. Обичаш: приятелите, семесйтвото си, ХП, компютъра ми.. и сокчета. ;д
7. Мразиш: Хм.. не знам. Нищо и никой не мразя.
8. Страхуваш се от: Тъмното.. xD
9. Опиши себе си, както намериш за добре: (ще ви помоля за по-дълги и смилени описания,по отношение на вашия характер и други) Ами... Лили съм. По принцип съм много срамежлива. Обичам да слушам музика, да правя клипове, графики, да си седя вкъщи, да гледам някой интересен сериалец или филм, да вися на компютъра. Когато ми дойде музата, рисувам. Прекалено съм добра. Ама прекалено. Понякога съм и много директна. И държа да отбележа, че не съм голяма фенка на "Здрач". Харесват ми книгите, форумът е хубав и за това реших да се регна. (:
Любими неща:
1. Актьор/актриса/филм: Хм.. актьор май нямам. Любимите ми актриси са Ема Уотсън, Тейлър Момсен, Бони Райт, Евана Линч, Мегън Фокс. Любимите ми филми - "Хари Потър" (всички части), "Yes Man" и "Jennifer's Body" ^^
2. Певец/певица/група/: Певец нямам. Лили Алън ми е любимата певица. Групите, които харесвам, са Paramore, VersaEmerge, All Time Low, Panic At The Disco, All American Rejects
3. Книга/автор: "Хари Потър" (пак всичките) ии.. май е ясно кой ми е любимия автор.. ;д
4. Компютърна игра: Нямам.
5. TV предаване: Нямам.
6. Цвят: Жълто, зелено, синьо.
7. Животно: Куче ^___^
8.Занимание: Хм...
9.Снимка: (по желание) За сега ще се въздържа. ;д
1. Име: Лили ^^
2. Рождена дата и година, зодия: 25.02.96, Риби
3. Град: Варна
4. Брат или сестра: Не
5. Защо избра този ник: О, не знам. Просто ми изниква в съзнанието и.. ;д
6. Обичаш: приятелите, семесйтвото си, ХП, компютъра ми.. и сокчета. ;д
7. Мразиш: Хм.. не знам. Нищо и никой не мразя.
8. Страхуваш се от: Тъмното.. xD
9. Опиши себе си, както намериш за добре: (ще ви помоля за по-дълги и смилени описания,по отношение на вашия характер и други) Ами... Лили съм. По принцип съм много срамежлива. Обичам да слушам музика, да правя клипове, графики, да си седя вкъщи, да гледам някой интересен сериалец или филм, да вися на компютъра. Когато ми дойде музата, рисувам. Прекалено съм добра. Ама прекалено. Понякога съм и много директна. И държа да отбележа, че не съм голяма фенка на "Здрач". Харесват ми книгите, форумът е хубав и за това реших да се регна. (:
Любими неща:
1. Актьор/актриса/филм: Хм.. актьор май нямам. Любимите ми актриси са Ема Уотсън, Тейлър Момсен, Бони Райт, Евана Линч, Мегън Фокс. Любимите ми филми - "Хари Потър" (всички части), "Yes Man" и "Jennifer's Body" ^^
2. Певец/певица/група/: Певец нямам. Лили Алън ми е любимата певица. Групите, които харесвам, са Paramore, VersaEmerge, All Time Low, Panic At The Disco, All American Rejects
3. Книга/автор: "Хари Потър" (пак всичките) ии.. май е ясно кой ми е любимия автор.. ;д
4. Компютърна игра: Нямам.
5. TV предаване: Нямам.
6. Цвят: Жълто, зелено, синьо.
7. Животно: Куче ^___^
8.Занимание: Хм...
9.Снимка: (по желание) За сега ще се въздържа. ;д