Twilight Fans Forum

Join the forum, it's quick and easy

Twilight Fans Forum
Twilight Fans Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Търсене

Display results as :

Rechercher Advanced Search

Latest topics
» Честит рожден ден на Чоки!
Как да се целувам? EmptyНед Авг 12, 2012 5:10 am by Мушки

» С колко завършихте 2011/2012?
Как да се целувам? EmptyВто Юли 24, 2012 4:36 pm by sylar

»  Коя книга четете в момента? vol.2
Как да се целувам? EmptyВто Юли 24, 2012 4:35 pm by sylar

» Какво яде/пи последно? vol.2
Как да се целувам? EmptyВто Юли 24, 2012 4:31 pm by sylar

»  Как се чувстваш в момента? vol.2
Как да се целувам? EmptyСъб Юли 07, 2012 8:02 pm by Мушки

» tumblr.
Как да се целувам? EmptyСъб Юли 07, 2012 7:35 pm by Мушки

» Коя от дарбите на героите ви харесва най-много?
Как да се целувам? EmptyСъб Юни 02, 2012 5:49 am by rollinginthedeep.

» Скайп аватар vol.2
Как да се целувам? EmptyЧет Май 24, 2012 5:09 am by Мушки

» Taylor vs. Robert ?
Как да се целувам? EmptyЧет Апр 12, 2012 2:56 am by BellaCullen

Navigation
 Portal
 Index
 Memberlist
 Profile
 FAQ
 Search
Affiliates

You are not connected. Please login or register

Как да се целувам?

+2
Мушки
willy
6 posters

Go down  Съобщение [Страница 1 от 1]

1Важно! Как да се целувам? Нед Сеп 27, 2009 12:10 am

willy

willy
Fanpire
Fanpire

Това е нещо като уводна статия.Ангажирах се да намеря сайтове и събрах най-общото.Приемам критики.Значи има много съвети за практика.Сам да се опражняваш.. спокойно не е гнусно или извратено Как да се целувам? 621631 Единият съвет е да си извадиш езика,не целия ами само 4-5 см. Толкова ти трябва за френската целувка,за да се получи допира.Другото е с домат.Просто си ядеш домат обаче да не е на малък резън,ами да е както е целия да се разцепи на две и си го ядеш там сучеш Как да се целувам? 591182 . Важен съвет за езика е винаги да прави нещо.Не трябва да остава без работа xD така да се каже.. Няколко идеи за по-добра целувка
- без лош дъх
- по време на целувката трябва да се преглъща иначе става .. наводнение така да се каже Как да се целувам? 952534
- спокойствие и липса на дълги приключения до сливиците.Всеки един има стил естествено и трябва да се съобразиш с неговите движения.Лично за мен е по-яко да си затвориш очите,но ако искаш може да се кукорите един срещу друг.Главата не трябва да се запъти като камикадзе и да се забие в партньора,защото ще си одарите носовете xD Трябва лек наклон и допир.Усните са важна част от целувката.Лично според мен едва ли е приятно момиче да е с лигав гланц,но тук вече нямам теория.Ако все пак искате сайтовете,от които съм взела различната информация ще ви ги дам!

2Важно! Re: Как да се целувам? Нед Сеп 27, 2009 12:39 am

Мушки

Мушки
gotta move to the pain
gotta move to the pain

Абе просто се отдаваш на усещането и работата сама става.

3Важно! Re: Как да се целувам? Нед Сеп 27, 2009 1:33 am

xxSnejy;

xxSnejy;
Fanpire
Fanpire

А ти целувала ли си се Как да се целувам? 231960 Аа и ако може да дадеш линкове към сайтовете Как да се целувам? 956306

4Важно! Re: Как да се целувам? Нед Сеп 27, 2009 2:08 am

inwisiblee~

inwisiblee~
Fanpire
Fanpire

Ох, много е хубаво .. xD
Но просто няма как да стане първата целувка .. или ще го охапеш, или няква друга случка ще стане. Никой не се е родил научен. И от много притеснения още по - зле става. Слушайте съвета ми .. ;дд Ии се целувайте с човек, който познавате добре. Първата целувка за едно момиче е много важна според мен. Аз си я пропилях, но не съжалявам много.. ;дд Не се получи много добре, но самото усещане е супер. Не е за изпусканее ;ддд Как да се целувам? 37546 Evil or Very Mad

5Важно! Re: Как да се целувам? Нед Сеп 27, 2009 2:58 am

willy

willy
Fanpire
Fanpire

За целта ползвах
форума на teenproblem.net
http://newiaqua.royalsbg.com/article-259.html от тук има много хубави съветиhttp://drlove.hit.bg/Kiss/index.html << самия сайт е много хубав за тия работи Smile

6Важно! Re: Как да се целувам? Нед Сеп 27, 2009 6:41 pm

Мушки

Мушки
gotta move to the pain
gotta move to the pain

стига бе
още малко и ще изкарате целуването наука

7Важно! Re: Как да се целувам? Нед Сеп 27, 2009 8:31 pm

drinkmysoul

drinkmysoul
Fanpire
Fanpire

Прочетох почти всичко от единия сайт - еми доповръща ми се Как да се целувам? 621631 Съвсем сериозно.. йъл..

8Важно! Re: Как да се целувам? Пон Сеп 28, 2009 7:16 pm

inwisiblee~

inwisiblee~
Fanpire
Fanpire

М .. йъл верно .. на мен тва ми бяха думите цяло лято .. викам си ' Боже, ама тва е отвратително как ще го правя' .. ама то просто си дойде от самосебе сии .. станаа ии просто беше много яко. Въобще не е гнусно, така звучи, но не е за изпускане. ;дд
Всичките ми приятелки го казваха, тва дето сега аз го казвам, пък аз виках 'Ужас, тва е отвратително и т.н..' .. сега мисля по друг начин.. Ще видите и вие като пробвате, че ще сте си сменили мнението. ;д

9Важно! Re: Как да се целувам? Вто Сеп 29, 2009 3:37 am

~ Enchanted

~ Enchanted
Fanpire
Fanpire

Ама... някои ми казват, че става от самосебеси. Ма не знам... оффф добре.. как се започва Как да се целувам? 152509 ?

Колко пъти да обяснявам как се пише "не знам"?! ;dd
Тонзи

10Важно! Re: Как да се целувам? Вто Сеп 29, 2009 6:55 pm

inwisiblee~

inwisiblee~
Fanpire
Fanpire

Мии .. моят съвет е да не мислите много, щото така още повече се прецакват работите. ;дд *блуш*
Ам .. трябва да сте вече отпуснати, което ще рече, че преди тва сте се закачали или говорили .. или някви такива подобни, а не веднага първа среща или втора и се награбвате Smile И вече като се отпуснете с човека до вас ии нали говорите си или нещо друго, спрете и почнете да се гледате право в очите, се доближаватее .. отваряте си устата ии си допирате устните с неговите/нейните .. ии пускате езика в действие ;дд .. Няма нищо сложно.. не е такава философия.. Smile

Sponsored content

Върнете се в началото  Съобщение [Страница 1 от 1]

Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите