1. Име: Чичи
2. Рождена дата и година, зодия: 12.02.1997 ;д малчо съм ;дд, зодия: Водолей
3. Град: Пловдив^^
4. Брат или сестра: Сестра..
5. Защо избра този ник: Защото.. песента на Майлс - Obsessed много ми харесва.. инезнайно защо добавих "x" ;д
6. Обичаш: музиката х3
7. Мразиш: вампири ;д базикам се.. ъм лицемерието, лъжата, егоизъма..
8. Страхуваш се от: паяци
9. Опиши себе си, както намериш за добре: (ще ви помоля за по-дълги и смилени описания,по отношение на вашия характер и други) Ъм.. аз немога да описвам по-добре ще е да питате въпроси, ако искате да разберете за характера ми..
Любими неща:
1. Актьор/актриса/филм: Wentworth Miller, Sarah Wayne Callies, Prison Break - The Final Break.
2. Певец/певица/група/: певец - нямам, Майли, Деми, Тейлър; Green Day, JB, Paramore, Metro Station^^
3. Книга/автор: нямам..
4. Компютърна игра: симси^^^
5. TV предаване: хм.. сървайвър и.. мюзик айдъл.
6. Цвят: Синьо, зелено, черно.
7. Животно: катеричка^
8.Занимание м.. да правя форуми^^^^^
9.Снимка: (по желание) https://2img.net/h/oi25.tinypic.com/mrpw5t.jpg
2. Рождена дата и година, зодия: 12.02.1997 ;д малчо съм ;дд, зодия: Водолей
3. Град: Пловдив^^
4. Брат или сестра: Сестра..
5. Защо избра този ник: Защото.. песента на Майлс - Obsessed много ми харесва.. инезнайно защо добавих "x" ;д
6. Обичаш: музиката х3
7. Мразиш: вампири ;д базикам се.. ъм лицемерието, лъжата, егоизъма..
8. Страхуваш се от: паяци
9. Опиши себе си, както намериш за добре: (ще ви помоля за по-дълги и смилени описания,по отношение на вашия характер и други) Ъм.. аз немога да описвам по-добре ще е да питате въпроси, ако искате да разберете за характера ми..
Любими неща:
1. Актьор/актриса/филм: Wentworth Miller, Sarah Wayne Callies, Prison Break - The Final Break.
2. Певец/певица/група/: певец - нямам, Майли, Деми, Тейлър; Green Day, JB, Paramore, Metro Station^^
3. Книга/автор: нямам..
4. Компютърна игра: симси^^^
5. TV предаване: хм.. сървайвър и.. мюзик айдъл.
6. Цвят: Синьо, зелено, черно.
7. Животно: катеричка^
8.Занимание м.. да правя форуми^^^^^
9.Снимка: (по желание) https://2img.net/h/oi25.tinypic.com/mrpw5t.jpg
Последната промяна е направена от Obsessedx на Пет Окт 09, 2009 7:56 pm; мнението е било променяно общо 3 пъти