Лили - 2т. Рени - 1т. Теди - 1т. Диди - 1т. Тони - 1т. Ванеса направо не я понасям!Днес смених L.O.V.E с Партито С какво ще бъда облечена на първия учебен ден? а) Синя рокля с цветя б) Панталон и блуза в) не знам
Лили - 2т. Рени - 1т. Теди - 1т. Диди - 1т. Тони - 1т. Мими - 1т. Още не съм решила xD С каква снимка е десктопът ми в момента? а) С пейзаж б) С каста на Gossip Girl в) С Майли Сайръс
Лили - 3т. Рени - 1т. Теди - 1т. Диди - 1т. Тони - 1т. Мими - 1т. С постера на ХМ:Филма е =) Кой филм исках да гледам, заради една от песните в саундтрака? а) Армагедон & Don't wanna miss a thing б) Гладиатор & Now we are free в) Здрач & Decode г) Град на ангели & Iris Тук давам повече възможни отговори (но само един верен), защото и в четирите филма дадените песни наистина са ме докоснали.
Лили - 4т. Рени - 1т. Теди - 1т. Диди - 1т. Тони - 1т. Мими - 1т. Като гледах Армагедон, не знаех, че тази песен я има в саундтрака, разбрах чак като свърши филма ;д Гладиатор исках да го гледам заради самия сюжет, Здрач също, а Градът на ангели - бях разбрала за него от клипа на Ирис и реших да го гледам. Какъв цвят е панелът на телефона ми? а) розов б) черен в) червен
Лили - 4т. Рени - 1т. Теди - 1т. Диди - 1т. Тони - 1т. Мими - 2т. То е ясно, червен е ;дд Таа това беше десетия въпрос, неоспорим победител е Лили.Ама не трябва и да се учудвате много, защото с нея сме като близначки Благодаря на всички за участието, Мими също се представи достойно! Следващите въпроси са от Лилз пак по същите правила =)