Превод: Мими (-TingTing-)
Редакция: Дани (Miss.Twilight)
Тя може и да е избутала Майли Сайръс, от нейната озадачаваща позиция като "Най-известната тийнейджърка в света", но звездата от Туайлайт, Кристен Стюарт, 19, опровергава това: "Всъщност, хората не ме разпознават," усмихва се тя, знаейки че това звучи смахнато. "Мисля, че изглеждам различна в лице или нещо такова. Освен това не съм леснодостъпна." засмява се тя умишлено. Вижте облеклото, което носи на Teen Choice Awards, този месец (където спечели Best Actress Drama за Туайлайт): Rock & Republic рокля, част от полата се състоеше само от сребърни шипове. Не е нужно да си експерт, за да разчетеш съобщението: "Не стойте толкова близо до мен!"
Стюарт вече си спечели репутация в медията, с това, че е различна, но изглежда по-скоро, като суров етикет. В моите три срещи с нея, тя бе нервна, да, чувстваше се неудобно, винаги беше непохватна, но никога груба, презрителна или арогантна.
"Чувствам как в наши дни, всички те възприемат по един и същ начин," казва тя, обмисляйки периода на Фейсбуук/Туитър, в който тя не участва. "Предпочитам нещо, което мога да докосна! Но сега, всеки знае всичко за теб. Дори родителите ти трябва да знаят къде си, защото, разбира се, имаш телефон. Могат винаги да стигнат до теб. Дори не можеш да имаш личен живот далеч от семейството си, сякаш всичко е в ръцете ти.’’
Цялото интервю можете да прочетете тук.