Я бързо си признавайте .. :P
Аз лично понякога си хапвам ядки, чипс или някви солети .. нещо от сорта, а почти винаги дъвча дъфка
Аз лично понякога си хапвам ядки, чипс или някви солети .. нещо от сорта, а почти винаги дъвча дъфка
Иди на страница : 1, 2
АА естествено ! А най яко е когато взема бисквити в кутия или пурички ! Даже бях хранила едно момче на съседния чин той отваря устата и аз мятам солети ! :52463: Абе с две думи в стаята хвърчеше храна в час наляво и надясно :D ! Имаше един случай даже не в час но пак е смешно , с Этито бяхме захапали две кръгли бисквити и тя ме гонеше . Отваряме вратата на стаята и един Сашо от ''големите'' и той пищи ние с бисквитите в устата също и се разтичахме и после смееех ! :52463::825413: :543frsd: :gfsr4f: :hahah:xxxRaikkonenxxx написа:Дааа..двете с Мара много обичаме да ядем,особено в химията при Зелка :825413: Най-често ядем солети,фъстъци,желирани бонбони и сякви такива.А пък в рисуването при якия господин даже ходим до Бурлекса и си купуваме лятив чипс и целия клас се събира да ядем :gigglesmile: Много е яко всеки път...
Последната промяна е направена от Vettel_Heidfeld на Пет Авг 28, 2009 1:17 am; мнението е било променяно общо 1 път
е и там можи да намериш нещо за ядене не са знае :825413: :713536:TheBigV написа:Ям.. к'во ш' прая иначе в часовете? Ш' си бъркам в носа ли?
Кво? Прочети ми пак изречението, че нещо не мога да те разбера.Vettel_Heidfeld написа:е и там можи да намериш нещо за ядене не са знае :825413: :713536:TheBigV написа:Ям.. к'во ш' прая иначе в часовете? Ш' си бъркам в носа ли?
Сополите са за пиене, пипитата са за ядене.Мушки написа:ами според нея можеш да си лапаш сополите
Иди на страница : 1, 2
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
|
|