Значи първото - Катоо цяло идеята е яка, но изрязването съкс. Не ми харесва шрифта, той мисля, че е на Doctor House .. но дори и да не е, не мисля че е подходящ. Онезии двете сестри дето са се качили на шрифта.. мм това място не ми харесва, трябваше да ги сложиш на думата Sisters и по-точно на мястото, където е "ERS". След товаа... ъъ..трябваше да сложиш някакъв стил на шрифта, или поне да го оцветиш с обикновен цвят. Колора малко не ми харесва.
Сега второто - Подписа е мноого як! Развалят го "квадратчетата". Защо всички почнахте да ги слагате? Изобщо според мен.. ъъ..загрозяват подписа. Онези драсканици под шрифта - не трябваше да ги има изобщо в подписа. Като цяло двете Аманди са си били добре, без тази на квадратите. Шрифта отново не ми харесва ... Ии шрифта не трябваше да попада на косата на Аманда. Колора мисля, че е хубав, но или картинката е с лошо качество, или този колор не е за тази картинка и й разваля качеството.
Аватарите - Вторият на Алисън ми харесва, като изключим колора. Първият на Аманда не ми допада.
Аватарът на Вероникас не ми харесва.
--
Значии. .. не искам да се обиждаш от тези критики, но именно те ни трябват, защото забелязах, че на всякъде всеки пише - прекрасни са, невероятни са и човек се възгордява и не вижда, че прави грешки. На мен така всеки ми повтаряше, че няма по-добра графьорка от мен и като почнах да кореспондирам с една от наистина знаещите графьори в България .. амии тя момичето ме накритикува едно хубаво и мисля, че страшно много ми помогна. И мисля, че на всички нас ни трябва критика и ще успеем с графиките.
И сега не искам да се обиждаш от това, което написах по-горе. А се постарай другият път да избереш нещо по-добро, а другият път още по-добро и така до върха. Не съм много знаеща графьорка, за да те критикувам толкова, но мисля, че в момента само ти помагам.
:chears