ми нищо не стана :dry ще пробвам със старата версия :goodgriefpretty possession' написа:пробвай с преинсталация
Join the forum, it's quick and easy
ми нищо не стана :dry ще пробвам със старата версия :goodgriefpretty possession' написа:пробвай с преинсталация
Добре, ти?sylar написа:как сте? :hands:
Гледам тайните по bTV и чатя. Ти?sylar написа:и аз какво си правиш?
Ами на премиерата на Bandslam са пуснали трейлъра, който изтече в нета. На мен не ми се вярва това да е реалния, защото Тейлър говори на заден план, а така... не ми прилича на трейлър. Би трябвало да пуснат още 2 клипчета. Може би ще са тези от Комик Кон, но с хубаво качество. Може и да са нови. Аз мисля, че ще пуснат и друг трейлър, освен този от премиерата на Bandslam... септември-октомври, може би. Ако излезе някъде нещо, ще кажа.sylar написа:Говоря си с Ради Какво стана с трейлъра? :hm2 Знаеш ли нещо?
Не у нас еpretty possession' написа:ради се е върнала?
кк :goodgriefMiss.Twilight написа:Ами на премиерата на Bandslam са пуснали трейлъра, който изтече в нета. На мен не ми се вярва това да е реалния, защото Тейлър говори на заден план, а така... не ми прилича на трейлър. Би трябвало да пуснат още 2 клипчета. Може би ще са тези от Комик Кон, но с хубаво качество. Може и да са нови. Аз мисля, че ще пуснат и друг трейлър, освен този от премиерата на Bandslam... септември-октомври, може би. Ако излезе някъде нещо, ще кажа.sylar написа:Говоря си с Ради Какво стана с трейлъра? :hm2 Знаеш ли нещо?
Муши се разсърди за нещо... и аз не знам какво точно.sylar написа:що?айде де кажи любопитството ме гризе
ооо...така ли ще ми отговаряш :dry :dry :dry ако не ми кажеш веднага ти махам двете емотикониpretty possession' написа:питай я
Similar topics
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите