1. Име: Виктория
2. Рождена дата и година, зодия: 08.12 [СТРЕЛЕЦ]
3. Град: Перник
4. Брат или сестра: Мм..не
5. Защо избра този ник: Мм.. не знам
6. Обичаш: да ме обичат *хах*
7. Мразиш: да ме мразят *мхм*
8. Страхуваш се от: това да се страхувам
9. Опиши себе си, както намериш за добре: Обичам да слушам музика, гледам филми, пея /не че умея/.. Говоря си сама, много държа на чорапите и слушалките си.. Гонили са ме циганета /2 пъти/, откачени чичковци /много пъти/ ама ние си бяхме виновни.. Слушам предимно поп и рок, гледам страшни, комедии, криминални и приключенски филми.. Нямам нищо протв чалгата, стига да бъде в умерени количества, на точното място и точния момент..
Любими неща:
1. Актьор/актриса/филм: Black Cat White Cat
2. Певец/певица/група/: Fall Out Boy/ Travis; Gavin DeGraw; Roisin Murphy/ Bethany Joy Lenz
3. Книга/автор: Witch Child [by Celia Rees]
4. Компютърна игра: ..
5. TV предаване: ..
6. Цвят: черно/ червено
7. Животно: куче
8.Занимание: по- горе съм написала
9.Снимка: по желание е
2. Рождена дата и година, зодия: 08.12 [СТРЕЛЕЦ]
3. Град: Перник
4. Брат или сестра: Мм..не
5. Защо избра този ник: Мм.. не знам
6. Обичаш: да ме обичат *хах*
7. Мразиш: да ме мразят *мхм*
8. Страхуваш се от: това да се страхувам
9. Опиши себе си, както намериш за добре: Обичам да слушам музика, гледам филми, пея /не че умея/.. Говоря си сама, много държа на чорапите и слушалките си.. Гонили са ме циганета /2 пъти/, откачени чичковци /много пъти/ ама ние си бяхме виновни.. Слушам предимно поп и рок, гледам страшни, комедии, криминални и приключенски филми.. Нямам нищо протв чалгата, стига да бъде в умерени количества, на точното място и точния момент..
Любими неща:
1. Актьор/актриса/филм: Black Cat White Cat
2. Певец/певица/група/: Fall Out Boy/ Travis; Gavin DeGraw; Roisin Murphy/ Bethany Joy Lenz
3. Книга/автор: Witch Child [by Celia Rees]
4. Компютърна игра: ..
5. TV предаване: ..
6. Цвят: черно/ червено
7. Животно: куче
8.Занимание: по- горе съм написала
9.Снимка: по желание е