явно аз съм първа
pretty possession' - мушки...малко лигавичка е xD иначе е готина
summer. - като че ли никога не сме били близки.само ако се засечем във форума си 'разменяме по някоя дума'
симпатична ми е
Plucky - лилито е много миличка,с нея също не съм много близка,но от постовете и съм си създала добро впечатление,зряла е за възрастта си.
~ Iry - струва ми се готина,но не сме си общували много,за да затвърдя напълно впечатленията ми
'nasii - много ми е симпатична,още от както се регна тук (sun)
-TingTing- - същата работа ^^ добричка е,мисля,че може да се разчита на нея
^Un7oucHeD^ - готина е
trust only yourself. - за тонито мога да изпиша многоо,може би тя е една от най-най близките ми тук
~ice cream team - за габи абсолютно същото,макар че, когато се запознахме не ми допадна сега е една от най-добрите ми приятелки от нета (sun)
caffeine - струва ми се готина
hiding in your eyes. - всъщност не се познаваме много,изглежда ми приятна
TheBigV - ^^
палачинкии.. - my bbf
xxxRaikkonenxxx - много е готина,винаги сме се разбирали
Miss.Twilight - дани е от скоро в 'нашите' среди
но съм успяла да си изградя добро мнение за нея.много е умничка,не се изказва неподготвена
~supergirl - мартии е новата ми любов
преди не сме били близки,дори не сме си чатили,но напоследък започнахме,пишем си честичко лс-та. (sun) страшно готина е,мога да си говоря за всичко с нея
natalie. - нати,хъм писах в нейната тема, ама пак да се повторя.готина е като цяло,макар че от време на време се спречкваме.
inwisiblee~ - сгу сии е супер (sun) много е красива и умна,а за графиките нямам думи
Obsessed. - тити е човек,на когото може да се разчита,винаги ще откликне на молбата ти и ще помогне (sun) винаги съм я смятала за печен човечец :
: