1. Име:цялото ми име е наталия,но ме наричайте тали
2. Рождена дата и година, зодия:11.01.1995 зодия козирог
3. Град:Пловдив
4. Брат или сестра:да по голяма сестра
5. Защо избра този ник:една от най добрите ми приятелки ме нарича така и оттогава навсякъде се пиша така
6. Обичаш:приятелите си и музиката
7. Мразиш:лицемерието,да ме лъжат
8. Страхуваш се от:всякакви видове буболечки
9. Опиши себе си, както намериш за добре: (ще ви помоля за по-дълги и смилени описания,по отношение на вашия характер и други)-доста съм избухлива,но пък съм добър слушател,имам доста гаден характер,като външност не се харесвам ... съжелявам но никога не съм могла да се описвам ...
Любими неща:
1. Актьор/актриса/филм: /братята джонас Мьйли,селена,деми,ашли тисдейл,тейлър лаутнър филм: hannah montana:the movie,another cinderella story,A cinderella story,step up 1,2, mr and ms smit
2. Певец/певица/група/: Jonas Brothers,Avril Lavigne,Selena Gomez,Miley Cyrus,Ashley Tistdale
3. Книга/автор:нямам
4. Компютърна игра: нямам
5. TV предаване:нямам
6. Цвят:черно и лилаво
7. Животно:котка
8.Занимание да излизам,да пея и да танцувам и да седа пред компа
9.Снимка: (по желание) в момента не съм на моя комп,но ето линк за импулс: www.impulse.bg/avril_11/
2. Рождена дата и година, зодия:11.01.1995 зодия козирог
3. Град:Пловдив
4. Брат или сестра:да по голяма сестра
5. Защо избра този ник:една от най добрите ми приятелки ме нарича така и оттогава навсякъде се пиша така
6. Обичаш:приятелите си и музиката
7. Мразиш:лицемерието,да ме лъжат
8. Страхуваш се от:всякакви видове буболечки
9. Опиши себе си, както намериш за добре: (ще ви помоля за по-дълги и смилени описания,по отношение на вашия характер и други)-доста съм избухлива,но пък съм добър слушател,имам доста гаден характер,като външност не се харесвам ... съжелявам но никога не съм могла да се описвам ...
Любими неща:
1. Актьор/актриса/филм: /братята джонас Мьйли,селена,деми,ашли тисдейл,тейлър лаутнър филм: hannah montana:the movie,another cinderella story,A cinderella story,step up 1,2, mr and ms smit
2. Певец/певица/група/: Jonas Brothers,Avril Lavigne,Selena Gomez,Miley Cyrus,Ashley Tistdale
3. Книга/автор:нямам
4. Компютърна игра: нямам
5. TV предаване:нямам
6. Цвят:черно и лилаво
7. Животно:котка
8.Занимание да излизам,да пея и да танцувам и да седа пред компа
9.Снимка: (по желание) в момента не съм на моя комп,но ето линк за импулс: www.impulse.bg/avril_11/