-Времето минава.Дори когато ти изглежда невъзможно.Дори когато от всяко
движение на стрелката на всяка секунда те боли с пулсираща болка на
синина.То се движи неравномерно, в странни подскоци и безкрайни
затишия,но все пак минава.Дори и за мен. "-
1. Име:Беатрис,но може да ми викате Бет,Бетси или Бети.
2. Рождена дата и година, зодия:Родена съм на 10.11.94,зодия-Скорпион.
3. Град:Попринцип съм родена във Варна,но живея в Оряхово. :sun2
4. Брат или сестра:Еми за жалост имам брат -Йордан.
5. Защо избра този ник:Защото харесвам ужасно много групата Paramore и Hayley Wiliams ,а пък на нея и викат на кратко така и ми хареса и готово. :413567:
6. Обичаш:Много неща обичам ..шоколад,сладки работи,КитКат,Нескафе Куул,Приятелите си,Роко,Зеки,Семеиството ми,да гледам филми,обичам да снимам разни неща,обичам да пиша разкази,но по-скоро есета или нещо от сорта,обичам емотинки,да се лигавя,да се смея,да приказвам,да се разхождам,да нося коцове,да се къпя в 4 сутринта,слънцето,скайпа си,бъдещия си лаптоп,който го нямам още ..нях ,нях и още безброй неща,но няма да ви отекчавам (:
7. Мразиш:Малко неща,но това са лицемерите,доробчета,зелен боб,надувалките тези за ,който се имат за много важни пък всъщност не се видят самите себе си,мразя когато хората не са честни един към друг и не си казват всичко в очите и само лъжат,мразя някой да ми казва какво да правя,да ме будят ... :12000014:
8. Страхуваш се от:Високо,и от едно нещо,което е много лично и не мога да го кажа,да не повръщам,да съм сама,да оставам сама.. :589485:
9. Опиши себе си, както намериш за добре: (ще ви помоля за по-дълги и смилени описания,по отношение на вашия характер и други)
Еми попринцим съм много лигава не знам защо.Обожавам да се смея и винаги мога да излушвам хората и да се опитам да им помогна с каквото мога.Не съм много общителна ,но обичам да се запознвам със супер готини хора и да си пишем ,говорим и тем подбни неща.Еми много силно обичам приятелите си и всичко ще направя за тях имам няколко много добри приятели от интернет и зя тех бих направила всичко.Иначе съм весела,понякога не съм много добра..бързо се дразня.Абе като всеки нормален човек :baby
Любими неща:
1. Актьор/актриса/филм:Всички актьор и актриси от филма Уан Три Хил:Chad Michael Murray;James Lafferty;Sophia Bush;Bethany Joy Galeotti;Hilarie Burton;Lee Norris ;Antwon Tanner and Hilary Duff
2. Певец/певица/група/:Paramore;Kelly Clarkson;M.I.A,BEP,PCD,Grafa;Justin Timbalake;Ciara;Hilary Duff;Bethany Joy;Britney Spears;Katy Perry май са това.
3. Книга/автор:Чичо Томовата колиба.Нямам
4. Компютърна игра:Всички са ми някви банално тъпи -иначе Sims the best.
5. TV предаване:BigBrother
6. Цвят:Зелено,Жълто
7. Животно:Куче
8.Занимание:Пиша разкази,есета,снимам,разхождам се,тичам.
9.Снимка: (по желание)Окей. www.impulse.bg/the.Creature (: