Татуировки-за или против татусите?Кажете мнението си тук :25406:
Join the forum, it's quick and easy
Honesty написа:ЗА татуировките съм, но лично аз не бих се навила да си сложа. Не, че не ги харесвам, просто съм прекалено страхлива.
Най-добре е да изчакаш ... Пък и те не могат да ти направят татус,ако нямаш 18....Пък и може, и след няколко години да не искаш вече....a beautiful day <3 написа:Обожавам ги и ще си правя,ама след като събера пари. ;д Но всъщност съм раздвоена - един приятел ми каза,че ако си направя сега,като порасна и тялото ми се 'промени' един вид татуировката ще стане на нищо и половина...Обаче нашите ми позволяват,най-вероятно, защото и сестра ми си направи /само дето тя е на 20 рофл/.
Вер
Дани
Всъщност може да си направиш преди 18 ;DxxxRaikkonenxxx написа:Най-добре е да изчакаш ... Пък и те не могат да ти направят татус,ако нямаш 18....Пък и може, и след няколко години да не искаш вече....a beautiful day <3 написа:Обожавам ги и ще си правя,ама след като събера пари. ;д Но всъщност съм раздвоена - един приятел ми каза,че ако си направя сега,като порасна и тялото ми се 'промени' един вид татуировката ще стане на нищо и половина...Обаче нашите ми позволяват,най-вероятно, защото и сестра ми си направи /само дето тя е на 20 рофл/.
Вер
Дани
Вер
sylar написа:Всъщност може да си направиш преди 18 ;DxxxRaikkonenxxx написа:Най-добре е да изчакаш ... Пък и те не могат да ти направят татус,ако нямаш 18....Пък и може, и след няколко години да не искаш вече....a beautiful day <3 написа:Обожавам ги и ще си правя,ама след като събера пари. ;д Но всъщност съм раздвоена - един приятел ми каза,че ако си направя сега,като порасна и тялото ми се 'промени' един вид татуировката ще стане на нищо и половина...Обаче нашите ми позволяват,най-вероятно, защото и сестра ми си направи /само дето тя е на 20 рофл/.
Вер
Дани
Вер
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите