1. Име: Мирела
2. Рождена дата и година, зодия: 09.11.1995,Дева
3. Град: Карлово
4. Брат или сестра: Не
5. Защо избра този ник: за itsTwilight - стори ми се интересен,ей така го измислих,като се регвах,за сегашния - защото съм голяма фенка на The Ting Tings
6. Обичаш: животните,всичко свързано с тях!
7. Мразиш: лошите хора,насилието към хора и животни.
8. Страхуваш се от: паяци!
9. Опиши себе си, както намериш за добре: (ще ви помоля за по-дълги и смилени описания,по отношение на вашия характер и други)
Приятелите ме описват като малко луда,наистина са прави,де Мога да бъда много добра приятелка,обичам да помагам с каквото и да било,винаги съм добронамерена/хъмм,не винаги /,но като цяло съм доста добър човек.
Любими неща:
1. Актьор/актриса/филм: Всички от сагата Здрач,Дженифър Анистън,също всички от поредицата на Хари Потър,Майли Сайръс.
2. Певец/певица/група/: Фърги,Майли Сайръс,Black Eyed Peas,The Prodigy,PCD
3. Книга/автор: Ласи ,Здрач сагата,Матилда и много други,защото съм огромен фен на литературата.
4. Компютърна игра: Shaiya,Sims2 и 3
5. TV предаване: Господари на ефира
6. Цвят: червен
7. Животно: всяко едно на тази планета ми е любимо
8.Занимание: Фотошоп,каране на колело,четене на книги.
С две думи това е за мен
2. Рождена дата и година, зодия: 09.11.1995,Дева
3. Град: Карлово
4. Брат или сестра: Не
5. Защо избра този ник: за itsTwilight - стори ми се интересен,ей така го измислих,като се регвах,за сегашния - защото съм голяма фенка на The Ting Tings
6. Обичаш: животните,всичко свързано с тях!
7. Мразиш: лошите хора,насилието към хора и животни.
8. Страхуваш се от: паяци!
9. Опиши себе си, както намериш за добре: (ще ви помоля за по-дълги и смилени описания,по отношение на вашия характер и други)
Приятелите ме описват като малко луда,наистина са прави,де Мога да бъда много добра приятелка,обичам да помагам с каквото и да било,винаги съм добронамерена/хъмм,не винаги /,но като цяло съм доста добър човек.
Любими неща:
1. Актьор/актриса/филм: Всички от сагата Здрач,Дженифър Анистън,също всички от поредицата на Хари Потър,Майли Сайръс.
2. Певец/певица/група/: Фърги,Майли Сайръс,Black Eyed Peas,The Prodigy,PCD
3. Книга/автор: Ласи ,Здрач сагата,Матилда и много други,защото съм огромен фен на литературата.
4. Компютърна игра: Shaiya,Sims2 и 3
5. TV предаване: Господари на ефира
6. Цвят: червен
7. Животно: всяко едно на тази планета ми е любимо
8.Занимание: Фотошоп,каране на колело,четене на книги.
С две думи това е за мен