Twilight Fans Forum

Join the forum, it's quick and easy

Twilight Fans Forum
Twilight Fans Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Търсене

Display results as :

Rechercher Advanced Search

Latest topics
» Честит рожден ден на Чоки!
.. and you've got a smile that could light up this whole town .. - Page 11 EmptyНед Авг 12, 2012 5:10 am by Мушки

» С колко завършихте 2011/2012?
.. and you've got a smile that could light up this whole town .. - Page 11 EmptyВто Юли 24, 2012 4:36 pm by sylar

»  Коя книга четете в момента? vol.2
.. and you've got a smile that could light up this whole town .. - Page 11 EmptyВто Юли 24, 2012 4:35 pm by sylar

» Какво яде/пи последно? vol.2
.. and you've got a smile that could light up this whole town .. - Page 11 EmptyВто Юли 24, 2012 4:31 pm by sylar

»  Как се чувстваш в момента? vol.2
.. and you've got a smile that could light up this whole town .. - Page 11 EmptyСъб Юли 07, 2012 8:02 pm by Мушки

» tumblr.
.. and you've got a smile that could light up this whole town .. - Page 11 EmptyСъб Юли 07, 2012 7:35 pm by Мушки

» Коя от дарбите на героите ви харесва най-много?
.. and you've got a smile that could light up this whole town .. - Page 11 EmptyСъб Юни 02, 2012 5:49 am by rollinginthedeep.

» Скайп аватар vol.2
.. and you've got a smile that could light up this whole town .. - Page 11 EmptyЧет Май 24, 2012 5:09 am by Мушки

» Taylor vs. Robert ?
.. and you've got a smile that could light up this whole town .. - Page 11 EmptyЧет Апр 12, 2012 2:56 am by BellaCullen

Navigation
 Portal
 Index
 Memberlist
 Profile
 FAQ
 Search
Affiliates

You are not connected. Please login or register

.. and you've got a smile that could light up this whole town ..

+26
Marty
~Ver~
'nasii
gossipbitch
xxxRaikkonenxxx
~ Enchanted
mileyfan
Little Dhampir
caffeine
Obsessed.
TheBigV
hiding in your eyes.
jarofhearts
greenworld_
~Vanity
*Ashley Greene^^
a beautiful day <3
prettyreckless.
ShootingStar.
sylar
willy
-TingTing-
inwisiblee~
libertywalk;
Мушки
drinkmysoul
30 posters

Иди на страница : Previous  1, 2, 3 ... 10, 11, 12, 13  Next

Go down  Съобщение [Страница 11 от 13]

drinkmysoul

drinkmysoul
Fanpire
Fanpire

Добре. Ако не го хареса, ще го оправя.
Всеки си има мнение. Млъквам, че ще кажеш, че се заяждам .. and you've got a smile that could light up this whole town .. - Page 11 952534
Което не е такаа.. мхммм..

Много добре знам, че трябва да експериментирам, ето гледай т'ва, товаа..а, и това .. and you've got a smile that could light up this whole town .. - Page 11 101639 'айде с'я, ако тва не е експеримеент.. никога не съм ги правила така .. and you've got a smile that could light up this whole town .. - Page 11 101639 Според мен са, но правя каквото мога, това са ми възможностите.
Сори, ако наистина звучи като заяждане.. опитвам да запазя правото да правя каквото поискам .. and you've got a smile that could light up this whole town .. - Page 11 270873 Едва ли е проблем, наистина не се заяждам, честна ханамонтанска .. and you've got a smile that could light up this whole town .. - Page 11 270873

бду, утре ще пробвам да пусна нови иконки =))

Дани

sylar

sylar
you can't spell bass without ass

Да експериментираш означава да направиш нещо ново,което никой друг не е правил.А като по-горните подписи можеш да намериш под път и над път. .. and you've got a smile that could light up this whole town .. - Page 11 101639

А за Снежи: Горния ми пост не визираше само подписа за Нати .. and you've got a smile that could light up this whole town .. - Page 11 270873

Дани

drinkmysoul

drinkmysoul
Fanpire
Fanpire

Добре.. нямам идеи, ясно =)) Не съм креативна. Доволна?
Сега наистина дойде края. Заключвам тази тема. Чаоо Very Happy

sylar

sylar

оф,ама вие се засягате от най-малкото.какво искате, всички да ви хвалят и потупват по рамото, и да казват,че сте най-добрите?еми добре,но докъде ще доведе това?отново ще продължавате да си правите посредствените графики.един колор и няколко лайт текстурки не правят подпис.въпросът не е,че нямаш идеи,а че просто не се опитваш да измислиш нещо ново.и не само ти.просто отворете лж и разглеждайте,както и чуждестранни форуми.търсете си нови ресурси и най-важното - експериментирайте!не слагайте само две слети снимки...

Дани

drinkmysoul

drinkmysoul
Fanpire
Fanpire

Ти да не мислиш, че не го правя, че не разглеждам лж? Че не си търся ресурси??!
И въобще не ми пука дали някой ще ме "потупва по рамото и да ми казва, че съм добра"!!!!! Не знаеш колко съм се мъчила да стигна дотук! Почнах от нищото! Не знаех даже кое какво е!
Опитвам се! Не можеш ли да проумееш, че още се уча? Ениуей.
Отивам да си лягам, лека нощ. .. and you've got a smile that could light up this whole town .. - Page 11 101639

sylar

sylar

еми учиш се,всички се учим и имаш голям напредък,но все пак можеш да измислиш нещо ново,да експерементираш.не да сложиш само две снимки и една-две текстури.и не само ти,почти за всички се отнася .. and you've got a smile that could light up this whole town .. - Page 11 270873 и айде да се сърдиш,става ли?щото нали знаеш колко ми пука какви графики прави някой?казвам го като забележка,за да можеш да се развиваш по-бързо...ама както и да е, явно няма никакъв смисъл,само си хабя нервите и в крайна сметка пак аз излизам черната овца.

Дани

drinkmysoul

drinkmysoul
Fanpire
Fanpire

Не.. не се сърдя. Честно.
Все тая, наистина.
Става ли вече да не пишем тук? Все пак темата е в Архива?

sylar

sylar

е да, ама ние сме админи .. and you've got a smile that could light up this whole town .. - Page 11 952534 .. and you've got a smile that could light up this whole town .. - Page 11 952534 можем всичко .. and you've got a smile that could light up this whole town .. - Page 11 952534 и айде мани я от коша и започни пак.какъв е смисълът да се инатиш? .. and you've got a smile that could light up this whole town .. - Page 11 952534 като ти харесва да правиш графики,твори си .. and you've got a smile that could light up this whole town .. - Page 11 101639

Темата в коша, ама аз си едитваам мнения. Така е като няма какво да правя. .. and you've got a smile that could light up this whole town .. - Page 11 952534 .. and you've got a smile that could light up this whole town .. - Page 11 952534
Дани

drinkmysoul

drinkmysoul
Fanpire
Fanpire

Йухууу! Ъгейн хиър! От ДЧ форума, само на Брийди направих поръчката .. and you've got a smile that could light up this whole town .. - Page 11 101639
Дано да ти хареса, нещо мен не ме кефи..

.. and you've got a smile that could light up this whole town .. - Page 11 MILEYGABBY1 miley cyrus butterfly fly away
Пазя псд, ако искаш промяна .. and you've got a smile that could light up this whole town .. - Page 11 101639 Забравих да го запиша и без текст, ако поискаш.. кажи ми =)) В случай, че ще го носиш eстествено ..
Останаха ми петте подписа на Хейд за Нати .. and you've got a smile that could light up this whole town .. - Page 11 952534 Ще чакаш, моме Наташке ;dd
И моля, ако ще има поръчки, приемам до ДВЕ. Значи в момента имате право на една, сори, но виждате, че нямам време .. and you've got a smile that could light up this whole town .. - Page 11 101639

Дани

xxxRaikkonenxxx

xxxRaikkonenxxx
Fanpire
Fanpire

ОМГ,Тонзу, това ме разби,сериозно!!!!!И трите варианта са фантастични,а да не казвам,че са ми и с любимите снимки :Razz: :Razz: :Razz: Само шрифтът на третата не ми харесва,иначе всичко друго...

Дани

greenworld_

greenworld_
Fanpire
Fanpire

Йеее, инкредибъл!И е по - различно от останалите ти, пробваш се, а (=
Мерси страшно много!!!!!Ще го нося там!Оууу, страхотно е!Обичам те, Тонии .. and you've got a smile that could light up this whole town .. - Page 11 800219

willy

willy
Fanpire
Fanpire

Варианта с butterfly fly away e страхотен.Браво!Според мен наистина последните ти постове са само експерименти и това е супер яко! Продължавай в същия дух.

jarofhearts

jarofhearts
Fanpire
Fanpire

Този последният на Майли е много хубав. .. and you've got a smile that could light up this whole town .. - Page 11 561384

Дани

drinkmysoul

drinkmysoul
Fanpire
Fanpire

Ново, малко грозновато .. даже доста ..
.. and you've got a smile that could light up this whole town .. - Page 11 Blakelivelyready

Шарпенът се оказа доста ..

Дани

libertywalk;

libertywalk;
Fanpire
Fanpire

Тонзу, колко добра си станала. 0_0
Перфектно е, може би с някакъв фонт, ръкописен; Blake.Lively. например.. не знам. Така също си е добре. <3

Дани

Obsessed.

Obsessed.
Fanpire
Fanpire

Мм не ми харесва "завряната" Блейк.Просто не ми седи добре,а и ръката и е като изкуствена,все едно не е нейна.

drinkmysoul

drinkmysoul
Fanpire
Fanpire

Мдам.
Нови иконки;;

.. and you've got a smile that could light up this whole town .. - Page 11 Selena8.. and you've got a smile that could light up this whole town .. - Page 11 Selena7.. and you've got a smile that could light up this whole town .. - Page 11 Selena6.. and you've got a smile that could light up this whole town .. - Page 11 Selena5.. and you've got a smile that could light up this whole town .. - Page 11 Selena4.. and you've got a smile that could light up this whole town .. - Page 11 Selena3.. and you've got a smile that could light up this whole town .. - Page 11 Mischa2.. and you've got a smile that could light up this whole town .. - Page 11 Mischa1.. and you've got a smile that could light up this whole town .. - Page 11 Avril1-1
само тези са с различен;;
.. and you've got a smile that could light up this whole town .. - Page 11 Selena1-1.. and you've got a smile that could light up this whole town .. - Page 11 Tayloricon
бду колоризацията изглежда като някои други, които съм виждала, но мога да предоставя псд, за да разберете, че си е мое и не съм крала.

БриБ, ето ти иконката, но стана ужасТна x(

.. and you've got a smile that could light up this whole town .. - Page 11 MILEYGABBYICON

Ще направя поръчката на Нати, но най-вероятно ще е утре, не ми се правят поръчки, не знам защо..

едит: щом не пишете.. грозни са.. ясно.

'nasii

'nasii
Fanpire
Fanpire

Първата и втората иконка на Сел къртят <33

sylar

sylar

Страшно много ми харесават,страхотни кропове,а колорите на някои са добро попадение .. and you've got a smile that could light up this whole town .. - Page 11 381751

-TingTing-

-TingTing-
Fanpire
Fanpire

Уау!Мога да кажа,че това са едни от най-добрите ти за изминалите седмици,изключително нежни и хубави Very Happy

prettyreckless.

prettyreckless.
Fanpire
Fanpire

.. and you've got a smile that could light up this whole town .. - Page 11 Selena8.. and you've got a smile that could light up this whole town .. - Page 11 Selena7 - Обожавам гии! Браво, Тонз!Гепам един за скайп, надявам се няма против. ;д

drinkmysoul

drinkmysoul
Fanpire
Fanpire

Тц ^^
Нати.. съжалявам, наистина няма да мога. Не искам да те бавя, пък и нямам абсолютно никакво време. Ако случайно ми се освободи време.. ще ги направя, но не сега .. and you've got a smile that could light up this whole town .. - Page 11 816545 Много сори.

drinkmysoul

drinkmysoul
Fanpire
Fanpire

Мале, от колко отдавна не съм пускала нови неща xD
Пак Майли.. обещавам, през следващия месец ще спра да правя все нейни неща .. and you've got a smile that could light up this whole town .. - Page 11 952534

Spoiler:

Дано стават за нещо..

~Vanity

~Vanity
Fanpire
Fanpire

Всички са прекрасни! Браво!

prettyreckless.

prettyreckless.
Fanpire
Fanpire

Аааа, уникални са! .. and you've got a smile that could light up this whole town .. - Page 11 546406

Sponsored content

Върнете се в началото  Съобщение [Страница 11 от 13]

Иди на страница : Previous  1, 2, 3 ... 10, 11, 12, 13  Next

Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите