Били ли сте жертва?Причинявали ли сте физична или психична болка?Били ли сте очевидец?Помогнали ли сте? :12455555555:
Join the forum, it's quick and easy
~ hayles. написа:Амии момчетата постоянно ни притискат в някой ъгъл ии почват да....ни натискат,един вид.Абсолютни загубеняци.Един път пляснах шамар на един и тои се кротна,сега вече не ме закача.Обаче другите...
Последната промяна е направена от TheBigV на Пон Авг 03, 2009 3:23 am; мнението е било променяно общо 1 път
А, какво съвпадениеnatalie. написа:Амии, момчетата постоянно ни притискат в някой ъгъл ии почват да.... ни натискат, един вид. Абсолютни загубеняци. Един път пляснах шамар на един и той се кротна, сега вече не ме закача. Обаче другите...
Същата работа. Ужасно е. :dry Добре, че има една к... леко момиче в нашия клас, че вече нея повече тормозят. Дано тая година спрат напълно... ако искат да се зарибяват с другите, обаче мен не ща' да ме пипат.natalie. написа:Амии, момчетата постоянно ни притискат в някой ъгъл ии почват да.... ни натискат, един вид. Абсолютни загубеняци. Един път пляснах шамар на един и той се кротна, сега вече не ме закача. Обаче другите...
sylar написа:Мии, нямала съм такива случаи и дано и занапред е така
Similar topics
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите