Имахме да пишем в клас текст какво и в колко часа правим /това по Испански.. Риц, помниш ли как се ядосвах / и една моя приятелка от стария клас, нали и тя се премести в същото училище и ми даде нейното Написала го на лист и ми го остави.. аз само го преработих да не е съвсем същото. И после като го писахме ние в клас, а гледах листчето от чантата и преписвах И си изкарах шестичката НЕ СЕ СМЕЙТЕЕ
Ъм,аз,хъх,веднъж видяхме от на госпожата чантата тестовете и имаше отговорите.. :kingg: Това беше по биология и през целия час треперех,защото си умирах от страх,бях написала отговорите на чина.. :kingg: После целият клас хубави оценки :825413:
Пхахаха...Веднъж по История си отворих чантата и си сложих тетрадката по История...по-отвън и си гледах плановете и - 5 (не успях да видя всичко..все пак - страх) Но ддооста ме устройва в сравнение с всички предишни 4
На матурите по ч. и п.,география и история 5 момичета преписвахме една от друга.То не беше точно преписване ами подсказване.И нито един път не ни хванаха.И изкарах хубави оценки накрая :yes
На мен повечето от контролните, където съм правила са все с помощта на моите приятели - пищовите Обикновенно ги слагам в несесера,по география - в атласа,под ръкавите,под чина,дори и в обувката. На една контролна по география си сложих тетрадката върху чина и даскалката дори не я забеляза.
Преписвам рядко, първо защото няма от кого да преписвам, т.е. - почти никой от класа ми не е умен. А тези, които са умни са далеч от мен. Второ - защото целия ни клас са едни големи клюкарки и дори, когато хвърлиш само един поглед, встрани от тетрадка си, изпяват. Добре, че повечето ни преподаватели са печени и не им се връзват. Иначе нямам нищо против пищовите и всякакви други видове преписвания.
оо,ест,че ги използвам само че предпочитам да препиша от някого,а в новия ми клас това определено не е проблем,защото всички са ми много умнички :goodgrief